Bilgisayarımın donanımları fena değil ama gerekli performansı alamıyorum

lathen

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba bilgisayarımın özelliklerinin pekte kötü olduğunu düşünmüyorum fakat youtubeden baktığımda aynı özellikteki bilgisayarlardan çok çok düşük fps değerleri alıyorum sizce problem ne olabilir? not olarak şunu da söyleyeyim. mesela battlefield 6da en düşük ayarlar dlss balanced modda 100fps bile göremiyorum. işlemcime hız düşürtme yapıp öyle kullanıyorum yoksa bilgisayarım stabil çalışmıyor.
Pc özellikleri:
işlemci: ryzen5 5500
ekran kartı: Gigabyte rtx 3070 8gb
anakart: msi tomahawk max
ram: micron ballistix 16gb tek kanal
psu: high power 700w gold plus

Merhaba bilgisayarımın özelliklerinin pekte kötü olduğunu düşünmüyorum fakat youtubeden baktığımda aynı özellikteki bilgisayarlardan çok çok düşük fps değerleri alıyorum sizce problem ne olabilir? not olarak şunu da söyleyeyim. mesela battlefield 6da en düşük ayarlar dlss balanced modda 100fps bile göremiyorum. işlemcime hız düşürtme yapıp öyle kullanıyorum yoksa bilgisayarım stabil çalışmıyor.
Pc özellikleri:
işlemci: ryzen5 5500
ekran kartı: Gigabyte rtx 3070 8gb
anakart: msi tomahawk max
ram: micron ballistix 16gb tek kanal
psu: high power 700w gold plus
İşlemcin ekran kartına yetmiyor hele ki 2K da kullanmıyorsan 5600 5700 yada 5700x

darboğaz yapıyor 5600e geçebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sonrasında bi 16 ram daha takma şansın varsa o da etki eder baya götürür seni

İşlemcin ekran kartına yetmiyor hele ki 2K da kullanmıyorsan 5600 5700 yada 5700x
1080p de kullanıyorum ama youtube videolarındaki kadar performans alamıyorum belki %50 60 kadar az performans alıyorum

darboğaz yapıyor 5600e geçebilirsin

sonrasında bi 16 ram daha takma şansın varsa o da etki eder baya götürür seni
ekran kartımı %100e kadar kullandırabiliyor 1080pde ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,367
Üyeler
187,500