Lenovo LOQ yerine Asus Tuf F16 aldım

Reaksiyon skoru
20
Bütçe
40000

Fiyatı almak istediğim lenovo LOQ'dan 1.5 bin TL fazlaydı ve kronik anakartlı laptop alacağıma bunu alayım dedim ve fiyatı da iyiydi bütçemi karşılıyor. Pişman olur muyum?

Aldıktan 30 dakika sonra 44 Bin TL oldu. 41'e aldım ben.

4050 için pahalı. 5050 olsa iyi olurmuş en azından.

Alır almaz pişman olmuşun bile. Hemen konu açmışın. Hayırlı olsun.

Aldığın için indirim bitmiş gözüküyor , 50k lara 5060 lı laptop varken bu fiyata 4050 alınmaz
Hocam ben de biliyorum fakat 50 bin bütçem yok ve 4050 bakiyordum dogal olarak. Iptal etmeli miyim baska cihaz var mi 4050 olan?

Tamı tamına 41 bin TL'ye hall sensör sorunu ve anakart yakması olmayan bir model önerinizi bekliyorum o zaman.
Al hadi daha ucuza sorunsuz iki cihaz atayim sana

Hayir bu yenilenmis loqlarin anakarti yanmiyor ve hayir victus 15lerde hall sensor sorunu yok.

İlk attığın lenovonun o kasaları berbat ve yanan model olduğu kullanıcılar tarafından forumlarda söylenmiş. 15***10 kodlu olanlarında problem yok fakat fiyatları beni aşıyor. İkinciye gelirsek depolama ve işlemci iyi fakat ekran kartı 75 watt diye biliyorum ayrıca malzeme kalitesi çok kötü bizzat deneyimledim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam haklısınız da o kadar bütçem yok inanın bana :)

İlk attığın lenovonun o kasaları berbat ve yanan model olduğu kullanıcılar tarafından forumlarda söylenmiş. 15***10 kodlu olanlarında problem yok fakat fiyatları beni aşıyor. İkinciye gelirsek depolama ve işlemci iyi fakat ekran kartı 75 watt diye biliyorum ayrıca malzeme kalitesi çok kötü bizzat deneyimledim.
15iax9e revizyonlu model, anakart yanma sorunu falan yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,265
Üyeler
187,480
Son üye
Vadi
Geri