❌İndirim Bitti! GİGABYTE B850 EAGLE WİFİ6E DDR5 Anakart 🔥 7.960₺ ( 6 taksit ) (1 Yılın En Düşük Fiyatı )

MSI B650 GAMING PLUS WIFI varda şeytan diyor yükselt ama işlemci değişmedikten sonra gerek görmüyorum.(7500F var).
sonu yok zaten bu upgradelerin 😀 sistem sök tak bi yaştan sonra yorucu geliyor artık😅 Ekran kartını yeni yükselttik ve 9070xt ye tekrar yükseltsemmi diye düşündüğüm anlarda anakart bana yük olur.
yoksa anakart güzell
Nacizane fikrim b650 gaming plus varken buna yükseltmek size sadece upgrade yaptım dedirtir başka bir özelliği olmaz. B650 gaming plus wifi kullanıcısı olarak x870e gaming plusa yükselttim gene kullanıcı tarafında bir fark yaşatmadı. 5K vermiş oldum sadece maksat her şey en iyisi olsun. İşlemcim 9800x3d ve ekran kartı 4080 olmasına rağmen bir fark hissetmedim.

MSI B650 GAMING PLUS WIFI varda şeytan diyor yükselt ama işlemci değişmedikten sonra gerek görmüyorum.(7500F var).
sonu yok zaten bu upgradelerin 😀 sistem sök tak bi yaştan sonra yorucu geliyor artık😅 Ekran kartını yeni yükselttik ve 9070xt ye tekrar yükseltsemmi diye düşündüğüm anlarda anakart bana yük olur
Aynen öyle hocam bende de b650a wifi 2 var. Daha önce güncel olsun diye am4 işlemci varken b450 den x570 geçtim hiç fark yoktu belki ileri seviye kullanıcılar için farklar olabilir ama günlük kullanıcı için değecek durum bence yok.
Belki sırf usb 4 var diye x870 anakart denk gelirse alırım uygun fiyatlı.
Soracak olursan usbleri klavye mouse haricinde kullanmam ama merak işte illa bir yerden dürtüyor 😄

Aynen öyle hocam bende de b650a wifi 2 var. Daha önce güncel olsun diye am4 işlemci varken b450 den x570 geçtim hiç fark yoktu belki ileri seviye kullanıcılar için farklar olabilir ama günlük kullanıcı için değecek durum bence yok.
Belki sırf usb 4 var diye x870 anakart denk gelirse alırım uygun fiyatlı.
Soracak olursan usbleri klavye mouse haricinde kullanmam ama merak işte illa bir yerden dürtüyor 😄
işte can sıkıntısından direksiyon seti aldım, 27' 2k monitör küçük geldi 34' koorui aldım yeni montaj ettim şimdilik güzel 😀
51df51df.webp

işte can sıkıntısından direksiyon seti aldım, 27' 2k monitör küçük geldi 34' koorui aldım yeni montaj ettim şimdilik güzel 😀
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.
6800xt var bende de 2K hikayeli oyunlarda rahatça oynuyorum ram fiyatları uçtu ekran kartları da uçacak diye alelacele 1200W PSU aldım öyle kenarda duruyor ekran kartları da çok fazla uçmadı açıkçası RAM lere göre.
Nvidia bir ara kriz falan paylaşım yaptı kendi hesabından sanki üretim kısıtlı olacak falan yazınca dedim bunlar oltayı attı bekliyor ne 5070ti aldım ne de 9070xt.
Belki 1 ay dolmadan Amazon a iade ederim PSU da koliyi bile açmadım daha 😄

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.
6800xt var bende de 2K hikayeli oyunlarda rahatça oynuyorum ram fiyatları uçtu ekran kartları da uçacak diye alelacele 1200W PSU aldım öyle kenarda duruyor ekran kartları da çok fazla uçmadı açıkçası RAM lere göre.
Nvidia bir ara kriz falan paylaşım yaptı kendi hesabından sanki üretim kısıtlı olacak falan yazınca dedim bunlar oltayı attı bekliyor ne 5070ti aldım ne de 9070xt.
Belki 1 ay dolmadan Amazon a iade ederim PSU da koliyi bile açmadım daha 😄
Ekran kartları uçacaksa ekran kartı alırsın dostum, ekran kartı piyasası ile PSU piyasasının ne alakası var?

a620 anakartla 7800x3d kullanıyordum iyi olsu

Ekran kartları uçacaksa ekran kartı alırsın dostum, ekran kartı piyasası ile PSU piyasasının ne alakası var?
Bro Ekran kartı alsam çalıştıracak PSU Yok tu elimde 6800xt bile çoklayıcı taktım araya öyle kullandım. Bu pci-e kablo soket yanma olaylarını görünce PSU aldım amazondan indirim yakalamışken birde 9 taksit olunca kaçırmayayım dedim.

2. el bile bu paraya bu özellikte yok bende en iyisi çekeyim bi tane . asus bakıyordum ama bakalım yapcak bilşey yok bir süre kullanalım bunu

BIOS güncel gelmiyormuş bişi çalışmıyor diye şikayetler var. Alan dikkat etsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,747
Üyeler
187,566
Son üye
Fast_Master
Geri