🔥İndirim Altınyıldız 4 Adet Polar 🔥 1.199₺

yakupblt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,326
Linkten 4 adet polar ekleyiniz sepette çıkan 1500/400₺ kuponu aktif ediniz. (kupon tüm ürünlerde geçerli )

IMG_6332.webp

300 liraya %100 polyester giyebiliyorsunuz, ter kokmak için birebir.
Pamuklusu varsa onu alalım bu fiyata . Zaten polar altına tişört giyilmeli altına pamuklu bir tişört giydiğin zaman terleme olmuyor. Hatta yeni ince pamuklu badiler çıktı ben onunla kullanıyorum bunu .

Pamuklusu varsa onu alalım bu fiyata . Zaten polar altına tişört giyilmeli altına pamuklu bir tişört giydiğin zaman terleme olmuyor. Hatta yeni ince pamuklu badiler çıktı ben onunla kullanıyorum bunu .
bu paraya 4 tane almak yerine 2 tane pamuklu almak daha mantıklı gibi görünüyor neticede 1200 lira para verilecek

HB ve trendyolun verdiği kuponlarla %100 pamuk sweatshirtler 475 küsürlere falan geliyordu, hb nin indirim muhabbeti gene başlayacak, yine dağıtır; 800 e 200 vb. kuponlar, bunlarda giyilirde, ya full dışarda olacağın bir gün ya da evin serin olduğu vakit giymek daha iyi oluyor bence

bu paraya 4 tane almak yerine 2 tane pamuklu almak daha mantıklı gibi görünüyor neticede 1200 lira para verilecek
Yani haklısında ne bileyim hocam sen şey diyo musun eve 4 ekmek lazım neticede 40₺ vereceğim 1 tane tam buğday alayım felan 😅

Bime lotto Polar gelmiş 299tl 6 taksit yapıştırdım

Pamuklu giyin. Polyester polar gerçekten terletiyor. Siz farketmiyorsunuz ama arkanızdan "ter kokuyor" diye konuşuyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,553
Üyeler
187,526
Son üye
semiersoy
Geri