Linkten 4 adet polar ekleyiniz sepette çıkan 1500/400₺ kuponu aktif ediniz. (kupon tüm ürünlerde geçerli )
Pamuklusu varsa onu alalım bu fiyata . Zaten polar altına tişört giyilmeli altına pamuklu bir tişört giydiğin zaman terleme olmuyor. Hatta yeni ince pamuklu badiler çıktı ben onunla kullanıyorum bunu .300 liraya %100 polyester giyebiliyorsunuz, ter kokmak için birebir.
bu paraya 4 tane almak yerine 2 tane pamuklu almak daha mantıklı gibi görünüyor neticede 1200 lira para verilecekPamuklusu varsa onu alalım bu fiyata . Zaten polar altına tişört giyilmeli altına pamuklu bir tişört giydiğin zaman terleme olmuyor. Hatta yeni ince pamuklu badiler çıktı ben onunla kullanıyorum bunu .
Yani haklısında ne bileyim hocam sen şey diyo musun eve 4 ekmek lazım neticede 40₺ vereceğim 1 tane tam buğday alayım felanbu paraya 4 tane almak yerine 2 tane pamuklu almak daha mantıklı gibi görünüyor neticede 1200 lira para verilecek
evet ben normal ekmek yerineYani haklısında ne bileyim hocam sen şey diyo musun eve 4 ekmek lazım neticede 40₺ vereceğim 1 tane tam buğday alayım felan![]()
Hayır sepette otomatik çıkıyordu 1500₺ üzeriKupon kişiye özel mi