Yeni laptop aldım driver nasıl kurarım

Reaksiyon skoru
2

Lenovo Ideapad Slim 3 13.Nesil Core i3 1315U-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-W11

bu laptopu aldım win 11 home single language sadece windows update yaptım kurulu geldi baska yapılcak seyler var mı neler yuklu ekran resmı bırakıyorum bır de bu laptop 8 gb ram opera actıgımda 2 gb kullanılabilir ram kalıyor ve biraz akıcı olsun istiyorum ben bunu windows 10 yapsam akıcı olmaz mı ve nasıl yapabilirim..

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-01-12 195504.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-12 195504.webp
    41.5 KB · Hit: 12
Son düzenleme:
hayırlı olsun. bende lenovo legion 5 aldım kargoda henüz. fakat şöyle söyliyim laptopunuzun model kodunu lenovonun sitesinde aratıp yazılımlar kısmından gereken sürücü driverleri indirin kurun yeter.
siteye girdim otomatik güncellemeye bastım lenovo vantage actı orda bi güncelleme yaptı , windows updateyi de hepsini yaptım bu ekran resmınden ayrı bır şey yuklenmedı fakat manuel yukleme kısmında başka seyler var onlar yuklendı mı bılmıyorum örnek yonga kümesi sanırım chipset oluyor o bende yuklu gozukmuyor hepsini tek tek manuel mı yuklesem anlamadım kı

siteye girdim otomatik güncellemeye bastım lenovo vantage actı orda bi güncelleme yaptı , windows updateyi de hepsini yaptım bu ekran resmınden ayrı bır şey yuklenmedı fakat manuel yukleme kısmında başka seyler var onlar yuklendı mı bılmıyorum örnek yonga kümesi sanırım chipset oluyor o bende yuklu gozukmuyor hepsini tek tek manuel mı yuklesem anlamadım kı
hepsini manuel tek tek yükle sonra yeniden başlattıktan sonra vantage'dan tekrar bi bak güncelleme varsa güncelle sonra en son gene windows update yap varsa bu kadar

hepsini manuel tek tek yükle sonra yeniden başlattıktan sonra vantage'dan tekrar bi bak güncelleme varsa güncelle sonra en son gene windows update yap varsa bu kadar
inşallah dogru yapıyorumdur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

windows 10a çeviremem mi şuan nasıl yapcam

Aramaya aytgıt yöneticisi yaz. Laptop sağ tık donanım değişiklikleri ara de. Sorun yoksa tamamdır. Zaten ordakş bşleşenlerden eksik veya yanlış varsa ? ! vs çıkar.Update hepsiini yapıyor zaten

Sorun yaşamıyorsan gerek yok. Baktın takılma görüntü bozulma toucpad v vs sorunları varsa sıfırden tekrar yaparsın. Yoksa gerek yok.
biosu nasıl güncelleyecegim bendeki bios sürümü 3.4 hocam siteye girdim orda 9 ocak 2026 yazıyor en son yayınlanan fakat sitede bios sürümü enn son ki bulamadım, sistem ayarlarından bios sürümü tarihi 19.11.2025 yazıyor LTCN43WW diye ,

usb bellek gerekir mi ben siteden
BIOS Update

ltcn43ww.exe
9.34 MB
LTCN43WW
Windows 11 (64-bit)

04 Jan 2026 olan kısmı indirdim ilerleye basmadım daha bu sekılde guncellesem problem olur mu yada bendeki güncel mi anlamadım

biosu nasıl güncelleyecegim bendeki bios sürümü 3.4 hocam siteye girdim orda 9 ocak 2026 yazıyor en son yayınlanan fakat sitede bios sürümü enn son ki bulamadım, sistem ayarlarından bios sürümü tarihi 19.11.2025 yazıyor LTCN43WW diye ,

usb bellek gerekir mi ben siteden
BIOS Update

ltcn43ww.exe
9.34 MB
LTCN43WW
Windows 11 (64-bit)

04 Jan 2026 olan kısmı indirdim ilerleye basmadım daha bu sekılde guncellesem problem olur mu yada bendeki güncel mi anlamadım
Bios güncellemene gerek yok. Sıkıntılı iş. Aman aman gerekli bir şey değil. Biosa zarar verirsin bırak boşver. Garanti ile uğraşırsın sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,395
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri