Urhanshop tan 3d yazici almak istiyirum guvenli midir

laros

80+
Reaksiyon skoru
101
Bambu lab p1s combo almak istiyorum 33 bine satılıyor
On siparişle 11 gun icinde kargoda diyor başka sitelerde de çoğunlukla on sipariş oluyor hep ama ordali kargolara ya daha uzun ki 6 şubata kadar dayanıyor 6 şubattan sonra gelirse gümrükte ek vergi ödemem gerekecek bu yuzden hizli gelmesi lazım
Ya başka sitede daha pahalıya ama hızlı gelcek yada güvenilir yerden ama yoğunluktan dolayı martta gelecek
Bende bu siteyi buldum ne kdr güvenilir bilmiyorum araştırdım baya iyi gibi ama yinede size de sormak istedim bu siteden alışveriş yapıp şikayetçi olan var mi
Ürün linki

siteyi bilmiyorumda gümrükten size ne anlamadım. ithalatçı getirip satmıyor mu

siteyi bilmiyorumda gümrükten size ne anlamadım. ithalatçı getirip satmıyor mu
On sipariş veriyorum yurt dışından ya bilmiyorum biraz bilgisini yurt dışı alışverişinde benden istemezler mi gümrük vergisi fln

On sipariş veriyorum yurt dışından ya bilmiyorum biraz bilgisini yurt dışı alışverişinde benden istemezler mi gümrük vergisi fln
Bunlar ithalatçı firmalar kendi anlaşmaları var seni etkileyen bir durum yok , ben de aynı şekilde metatech adlı satıcıdan almıştım , metatech , porima bu firmalara da bak ben alırken araştırdım bu firmalar da güvenilirdi

Bunlar ithalatçı firmalar kendi anlaşmaları var seni etkileyen bir durum yok , ben de aynı şekilde metatech adlı satıcıdan almıştım , metatech , porima bu firmalara da bak ben alırken araştırdım bu firmalar da güvenilirdi
O firmaları duydum evet onlar asıl güvenli olanlar onlar
Sadece iste metatechten alacaktım ama kargo su mart a kdr uzatılmış
Güvenli olsun ben beklerim
Yani kısaca gümrükte beni alabilecek bir durum yok doğru mu

O firmaları duydum evet onlar asıl güvenli olanlar onlar
Sadece iste metatechten alacaktım ama kargo su mart a kdr uzatılmış
Güvenli olsun ben beklerim
Yani kısaca gümrükte beni alabilecek bir durum yok doğru mu
Evet siz yurtiçinden alıyor gibi alıyosunuz , firmalar distribütör anlaşmalarıyla getiriyor sadece yurtdışından gelmesini beklemiş oluyosunuz

Evet siz yurtiçinden alıyor gibi alıyosunuz , firmalar distribütör anlaşmalarıyla getiriyor sadece yurtdışından gelmesini beklemiş oluyosunuz
Anladım cok teşekkür ederim
Burdan alicam o zmn

Anladım cok teşekkür ederim
Burdan alicam o zmn
ben burdan almıştım , denilen süreyi biraz geçti ama yaklaşık 1 aya yakın sürede gelmişti , makine seçimini iyi yapmışsınız ben düz p1s almıştım combo alsam olurmuş diyorum arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,265
Üyeler
187,480
Son üye
Vadi
Geri