Razer Ornata V3 X Low Profile Membrane mi yoksa Logitech G123 oyuncu klavyesi mi

Reaksiyon skoru
6
Bütçe
2000
Dostlar merhaba iyi akşamlar. Yeni klavye almayı düşünüyorum. Yıl başından önce Logitech G123’ü almayı düşünüyordum sonra yorumlarda tuşlar bir süre sonra basmıyor demişler hep o yüzden tereddütte kalıp almadım ve fiyatı arttı şuan İtopyada tekrar indirimde. Birde Razer Ornata V3 X Low Profile olan klavyeyi görmüştüm daha önceden beğenilenlere eklemiştim bu klavye mi daha iyidir yoksa Logitech olan mı. Benim için sağda numpad olması lazım birde karanlıkta tuşları ayırt edebilmem gerek başka bir tercihim yok bunlar olsa yeterli bana. Bunlardan hangisini almalıyım kullanan varmı yada başka alabileceğim klavye varmıdır? Şimdiden teşekkürler.
Logitech olan set:
Razer olan:
https://www.itopya.com/razer-ornata...928840000&_sgm_source=20561&_sgm_action=click

2 side bu fiyata alınmamalı g213 kullandım güzel ama o kadar edicek bir klavye değil

Aktif olarak 3 yıldır Logitech G213 kullanıyorum. Hissiyatı, sessizliği ve kalitesi çok iyi. 15-20 gündür space ve bir iki tuşunda basmama veya çift basma sorunları başladı. Şuan bende yeni klavye aramaya başladım. Eğer düzgün bir şey bulamazsam galiba aynı klavyeden bir daha alacağım 😂

Aktif olarak 3 yıldır Logitech G213 kullanıyorum. Hissiyatı, sessizliği ve kalitesi çok iyi. 15-20 gündür space ve bir iki tuşunda basmama veya çift basma sorunları başladı. Şuan bende yeni klavye aramaya başladım. Eğer düzgün bir şey bulamazsam galiba aynı klavyeden bir daha alacağım 😂
3 yıl yeterli bence kullanım için yorumlarda daha kısa sürede tuşlar basmıyor demişler hep 😂

La sakamsiniz membran zorunlumu ?
Hayır değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

membran klavye o paralara alınmaz bunu alın çok çok daha iyi
Hocam bu bi tık pahalı bütçem için

Logitech g123 yerine bunu alırdım. https://www.itopya.com/corsair-k55-rgb-pro-membrane-turkce-rgb-gaming-klavye_u13433

Ben corsair k55 pro rgb kullanıyorum. Memnunum. Tuş basımı biraz sert.

Hyperx Alloy core membran ve Steelseries Apex 3 var. Corsair kullanmasam bunlardan birini alırdım.
Tamam teşekkür ederim dediklerinize de bakacağım Razer nasıl acaba bilgisi olan varmı

Bilek destekliden sonra düz klavyeye geçmek rahatsız ediyor mu?
hayır bilek desteği için de o klavyeler alınmaz hem membran hem eski hemde çok pahalılar numlock zorunlu değilse daha güzel klavyeler var w60he gibi

Hayır değil

Hocam bu bi tık pahalı bütçem için

Tamam teşekkür ederim dediklerinize de bakacağım Razer nasıl acaba bilgisi olan varmı
alma alma alma parana yazık valla ya

Bu mebran klavyeler sıvı temasına mı dayanıklı oluyor internette öyle yazıyor bayadır uzağım konulara takip etmiyorum uzun zamandır. Mebran yerine sessiz mekanik switchli klavye alın denmiş hep forumlarda.

Geri