UYGUN RAM ONERILERI DRR5 2X16 6000MHZ CL30

nodepp

80+
Reaksiyon skoru
0
Hocam merhabalar, DDR5 AM5 Sisteme geçmek istiyorum fiyatlar daha da fırlamadan, Ryzen 7 7800X3D alacağım elimde RTX4070 VAR GIGABYTE EAGLE, bahsettiğim değerlerde ram önerileriniz varsa nerede ucuz nerede genelde indirime kampanyaya vs. giriyor diye lütfen belirtir misiniz? Şimdiden çok teşekkürler iyi forumlar.

Sıfır 16 GB 6000 MT/s CL30 RAM minimum 10K. Dual channel yapayım desen 20K, asla değmez fiyatına. İkinci elden ürün kovalayın 6-7K civarına 16 GB 6000 CL30-36 RAM bulabilirsiniz

2.el facebook gruplarından almak en mantıklısı 6-7k bandında bulunuyor

2x16 arıyorum aslında gerçekten @Grealish Ertuğrul dediği gibi minimum 20K fiyatına değmez ama nereden araştırsam hangi AI'a sorsam fiyatların daha da artacağından bahsediyorlar sizce şuan almak mantıklı değil mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sahibinden de istediğim özelliklerde 2x16 baktığımda ise fiyat 15-16K bandına çıkıyor zaten bu kadar para verecekken 4-5k daha verip sıfırını almak da cazip geliyor.

2x16 arıyorum aslında gerçekten @Grealish Ertuğrul dediği gibi minimum 20K fiyatına değmez ama nereden araştırsam hangi AI'a sorsam fiyatların daha da artacağından bahsediyorlar sizce şuan almak mantıklı değil mi ?

Şu an almak mantıklı hocam evet ama ben olsam ikinci el alırdım sıfırların fiyatı ekstra şişti. Uzun süre kullanırım diyorsanız ve ikinci el istemiyorsanız sıfır almak da üzmez

Geri