16 ile 15 pro takası mantıklı mı

pro bence batarya ömrü konusunda sıkıntılı bir telefon 2 yıldır kullanıyorum ama batarya çok çabuk bitiyor. 597 döngüde. %91 kapasitede şu an 2.5 yıl olacak ama bence çok hızlı bitiyor bataryası
kardeşimde de 15 pro var benim pil sağloğı 86 onumkide 86 bende 13 var benden fazla şarja takıyor. Kullanımla da alakalı bir durum ama aynıdır büyük ihtimalle.

kardeşimde de 15 pro var benim pil sağloğı 86 onumkide 86 bende 13 var benden fazla şarja takıyor. Kullanımla da alakalı bir durum ama aynıdır büyük ihtimalle.
120hz problemi bence. Bataryanın çok daha çabuk bitmesine sebep oluyordur gibime geliyorç hiç denemedim ama şahsen düşürüp kullanmayı

Ben yatırımdan bahsetmedim. Takas yapacak ticaret dönecek. Sırf daha iyi diye piyasası aynı olan ve çok kullanılmış eşya için bir de üstüne para verir misin? Kardeş 15 pronun sahibi sensen söyle kusura bakma diyeyim gideyim ne çok boş yaptın.
Yatırım yapmıyoruz telefon kullanıyoruz, ölçü birimi senin deneyimindir deneyimin kötü olacaksa isterse 300klık cihaz olsun. Eğer işini o görüyorsa onu almalısın basit aslında
Benim amacım log video çekimiydi fakat 15 pro 128gb de yapamıyormuşuz. 256gb lazımmış, işime yaramayaxağından ve 16 daha yeni olduğundan 16 yı kullanmaya devam edeceğim. Eğer 16 yı satarsam 15 peo max veya 16 peo max e geçiş yapacağım.

Sırf daha iyi diye piyasası aynı olan ve çok kullanılmış eşya için bir de üstüne para verir misin?
Kendi kendine yanıt veriyorsun çok kafa ütüledin kanka maalesef daha uğraşamicam

Benim amacım log video çekimiydi fakat 15 pro 128gb de yapamıyormuşuz. 256gb lazımmış, işime yaramayaxağından ve 16 daha yeni olduğundan 16 yı kullanmaya devam edeceğim. Eğer 16 yı satarsam 15 peo max veya 16 peo max e geçiş yapacağım.
O kötüymüş o zaman 15 pro daha iyi cihaz olsa da sırf 120hzye geçmek içinde değmez hayırlısı olsun hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,215
Üyeler
187,641
Son üye
KediSever11
Geri