Internet servis sağlayıcı değiştirme

Emree2107

80+
Reaksiyon skoru
1
Vodafone 100 mbps fiber kullanıyom 124 download 52 uploud alıyorum türknete geçmeyi düşünüyorum geçişte modemi vodafone a iade etmem gerekiyo mu bide türknete geçilirmi bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

Altyapına göre Türknetin kalitesi değişiyor ben şahsen memnunum tt vdsl altyapım var hız olarak vs problem yaşamadım modem olarak Türknetin kendi modemi yok vodafone da anlaşmana göre muhtemelen iade isteyecektir yani yeni modem alman gerekebilir ancak modemi istemezlerse durum farklı olur. Bence vodafone müşteri hizmetlerini arayıp öğren modem iade edilmeli mi diye

Vodafone 100 mbps fiber kullanıyom 124 download 52 uploud alıyorum türknete geçmeyi düşünüyorum geçişte modemi vodafone a iade etmem gerekiyo mu bide türknete geçilirmi bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
ben tt altyapısında türknet te kulandım fiber de kullanıyorum şimdi türknete geçene kadar sürekli internetimde sorun vcardı geçtikten sonra port değişimi yapıldı 100mbps hız verildi şimdi fiber kullanıyorum 1000mbps gayet memnununm

Geri