1.5 yılda sayısal derece yapılır mı?

Oğuzhan|

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
79
Şu an ki netlerim konu bilmediğim için 40 civarında. 1.5 yıl boyunca çalışılsa bu netler yapılabilir mi:
IMG_20260116_161002.webpIMG_20260116_160931.webp
3 yıl çalışıpta Tıp kazanamayanlar var.

(OBP 61,60940) olduğundan dolayı bu kadar geri atıyor.)

Son düzenleme:
3 sene sınıf sonuncusu olan arkadaşım 11'in 2.döneminde çalışmaya başlayarak ilk 500'e girdi obp yüzünden 900'e geriledi ama olsun yani ilk 3 sene sınıfın en düşüklerinden biriydi.Sonuç olarak neden olmasın çok çalışmaya bak bence.

1.5 sene ne be ? Ay falan değil miydi bu soru ne ara sene oldu.

60 obp çok üzer. Ama denemekten başka çarem yoksa deniceksin. Burda kendine motivasyon arama. Basla çalışmaya elinden geleni yap
Hocam ben direkt motivasyona inanmıyorum, motivasyon olsun diye açmadım konuyu. Matematik +35 net için sürenin yetip yetmeyeceğini kestiremediğim için, belki farklı tavsiyeleri olan vardır diye bu konuyu açtım.

Hocam ben direkt motivasyona inanmıyorum, motivasyon olsun diye açmadım konuyu. Matematik +35 net için sürenin yetip yetmeyeceğini kestiremediğim için, belki farklı tavsiyeleri olan vardır diye bu konuyu açtım.
Bu dediğin tam olarak motivasyon oluyor ztn. Motivasyon illa hadi oglum yaparsn demek degil. Birinden bir şeyin mümkün olduğunu söylemesini beklemekte motivasyon. Sana yks 1. Si gelip yapamazsn derse birakicak misin? 1.5 senen var önünde ve iyi bir yer kazanmak istiyorsan çalısicaksin. Bitti gitti. +35 olur mu olmazmiyi düşünmeyeceksin. Eğer tavsiye istiyorsan ozaman " +35 olur mu? " Değil " nasil +35 olur?" Şeklinde sorman lazm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,861
Üyeler
188,487
Son üye
Raks Sole
Geri