Bu piyasada Altın alınır mı?

Alabilirsin arsanı. Paraya bakışına bağlı sen bir şey yapmayacaksın anladığım kadarıyla. 2-3 sene öyle yatabilir diyorsan ve en azından bugünkü değeri kadar bir şey alsın diyorsan altına koyabilirsin. Ben 6 ay gibi sürede enflasyondan fazla getirmeyeceğini düşünüyorum sadece. Gerçek enflasyon böyle devam ederse. Daha uzun vade için arsaya da koyabilirsin.

Bu işin olayı zaten risk. Altından kat kat fazla kazandıracak bir şeyler var mı şu an, tabii ki var. Kripto on katını kazandırabilir mi kazandırabilir. Yine hisseden altının beş katını on katını kazanabilir misin kazanırsın. Ama 2 yıl sonra elinde yine 2.8m de olabilir. Sen şimdi bu para bana lazım değil ama çocuğu üniye yollarken altına araba çekerim, ilerde yazlık alırım diyorsan ve kaybetmiş olmak seni etkileyecekse arsa, altın, faiz, fon, bes vb gidersin. Yok 2.8 bizi ne rezil ediyor ne vezir ediyor dersen hisse, coin, forex vb girersin. Burada da hangi hisse, hangi coin sorularına ne cevap verilebilir ne güncel takip ettiğim bir şey var.

Ben bir şey desem de çevrenden duyduklarınla atılmamalısın buralara. Hele bu forum son adres olmalı. 50k'ya 12 taksit satılan ekran kartı başlığına burda 48k indirim yok ki diye cevap atıyor eleman. Otuz mesaj 50k'nın daha ucuz olduğunu anlatmaya çalıştık ve anlamadı. Sonuç olarak senin herhangi bir coin duyumun, hisse takibin vb yoksa hiç bulaşmadan düşük risk düşük getiriden devam et.
Hocam o zaman 1 2 hafta bekleyip duser veya dusmez 500 luk külçe alip geçiyorum 2 3 sene ellemem olusu bu para lazım değil bana suan ilerde olabilir belki ama suan lazim degil cokta kurcalamaya gerek yok bence arsa yatırımı cok ileri vade olusu 20 sene beklemen gerekiyor kurcalamayi cok sevmem ben kafaya çok takarsam sabah kendimi cupra bayisinde bulurum o yuzden gerek yok

Muteahhit daire satamiyordu o zaman borcunu altina çevirip sözleşme imzalamistik 2 3 sene para veremedi birikti birikti dun verdi parayı yüklü bir para bu piyasada altin alinir mi? Bilgili arkadaslar bilgilendirebilir mi? YTD koyun başınız ağrımasın
Altın ben düzeltme gelmesini bekliyorum açık söylemek gerekirse yüklü alımlar için çok daha kaarlı olur kendimde traderım isterseniz teknik analiz sonucunusa paylaşabilirim

Altın ben düzeltme gelmesini bekliyorum açık söylemek gerekirse yüklü alımlar için çok daha kaarlı olur kendimde traderım isterseniz teknik analiz sonucunusa paylaşabilirim
Valla yardımcı olursan sevinirim bu fiyatlardan altin alinir mi para ölmesin diye parayi neye cevirmeliyim altin düşermi cikar mi hiç bilgim yok düzeltme bende bekliyorum çıkarma maliyeti 1700 dolarken 4600 dolar suan yani çok para yuksek seviyede altin ama bu hükumet faiz düşürecek tl bazında yine artacak altin ons olarak düşse de oda işte senin paranın değerini korumana yarıyor

Geri