Samsung odyssey G65B HDR sorunu

Monitör yeni alıp taktıysan windows güncellemeden bakıp driver vs varsa indir sonra tekrar yeniden başlat bakım

ben de w11 kullanıyorum garip cidden hdr zaten berbat geliyor şu an gözüme parlaklığı falan düşürüyo anlayamadım
O ilk öyle oluyor göze kotu geliyor. Guzel ayar yapmak lazım samsungun monitorlerinin sorunu o ayarlari kendiniz yapmanız gerekiyor.

Aynı mesele bende de var hocam. HDR kapatınca da renk derinliği 8 bite düşüyor, özellikle windows arayüzünde renk geçişleri çizgi çizgi oluyor. Siz ne yaptınız monitörü, kullanıyor musunuz hala?

Aynı mesele bende de var hocam. HDR kapatınca da renk derinliği 8 bite düşüyor, özellikle windows arayüzünde renk geçişleri çizgi çizgi oluyor. Siz ne yaptınız monitörü, kullanıyor musunuz hala?
Aynı monitör bende var hiç öyle sorun yaşamadım

Özel bir ayar kullanıyor musunuz, parlaklık vb dışında. Bence youtube videoları da kasarak oynuyor

Özel bir ayar kullanıyor musunuz, parlaklık vb dışında. Bence youtube videoları da kasarak oynuyor
yok hocam rtings adlı sitede 32 inç olanın incelemesi var. Ordaki renk profillerini monitöre aktardım öyle kullanıyorum.

opera gxten kaynaklıymış arkadaşlar

Hocam Microsoft Edge açıkken çift ekran yaptım. Biri Odyssey G65B diğeri de Awox marka 32 inç 768p bir Tv, idarelik görüntü aldığım. Ekranları yineledim. G65B 60 fps videoyu 30 fps oynatırken TV 60fps oynattı. Sarı renklerde scanline da gördüm. Hiç tecrübe etmediğim şekilde değişik olaylarla karşılaştım. Sanırım Va panelin çok fazla overclock edilmesi ile alakalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genel kullanım için ayar tutturamadım ben hocam. Hevesim kaçtı epey.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,211
Üyeler
188,541
Son üye
sebottendorf
Geri