MctCan 80+ Silver Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 2,189 Reaksiyon skoru 859 27 Haziran 2025 #14 Monitör yeni alıp taktıysan windows güncellemeden bakıp driver vs varsa indir sonra tekrar yeniden başlat bakım
Monitör yeni alıp taktıysan windows güncellemeden bakıp driver vs varsa indir sonra tekrar yeniden başlat bakım
Dogukappa 80+ Bronze Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1,489 Reaksiyon skoru 971 27 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 MctCan yazmış: Monitör yeni alıp taktıysan windows güncellemeden bakıp driver vs varsa indir sonra tekrar yeniden başlat bakım Devamı için tıklayın... güncelleme vesaire gözükmüyor
MctCan yazmış: Monitör yeni alıp taktıysan windows güncellemeden bakıp driver vs varsa indir sonra tekrar yeniden başlat bakım Devamı için tıklayın... güncelleme vesaire gözükmüyor
swindler 80+ Bronze Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 1,435 Reaksiyon skoru 510 27 Haziran 2025 #16 Dogukappa yazmış: ben de w11 kullanıyorum garip cidden hdr zaten berbat geliyor şu an gözüme parlaklığı falan düşürüyo anlayamadım Devamı için tıklayın... O ilk öyle oluyor göze kotu geliyor. Guzel ayar yapmak lazım samsungun monitorlerinin sorunu o ayarlari kendiniz yapmanız gerekiyor.
Dogukappa yazmış: ben de w11 kullanıyorum garip cidden hdr zaten berbat geliyor şu an gözüme parlaklığı falan düşürüyo anlayamadım Devamı için tıklayın... O ilk öyle oluyor göze kotu geliyor. Guzel ayar yapmak lazım samsungun monitorlerinin sorunu o ayarlari kendiniz yapmanız gerekiyor.