Kupon kullanılıyor, kullandım bitti sanıyorsun "kuponlarıma" tekrar bakıyorsun orada duruyor. Ürün sayfalarında çıkmıyor ama sepette tekrar tekrar düşüyordu. Bunu farkedenler bugünkü gibi yağmaladılar tabi ama ben sadece kendi başıma geleni yazdım, belki tüm siparişleri gelen olmuştur. Benim iptal ve ban'a rağmen 1 tane duş jelim gelmişti, hala hatıra olarak duruyor.çok ilginç bir kullanıcı olarak hesabımdaki kuponu kullanmayacağımı nereden bilebilirim ki varsa kullanırım yani
Kupon açıklamasında sadece 1 kere kullanılabilir filan yazıyor muyduKupon kullanılıyor, kullandım bitti sanıyorsun "kuponlarıma" tekrar bakıyorsun orada duruyor. Ürün sayfalarında çıkmıyor ama sepette tekrar tekrar düşüyordu. Bunu farkedenler bugünkü gibi yağmaladılar tabi ama ben sadece kendi başıma geleni yazdım, belki tüm siparişleri gelen olmuştur. Benim iptal ve ban'a rağmen 1 tane duş jelim gelmiştir, hala hatıra olarak duruyor. Geçen yada ondan önceki sene olması lazım. O günü tek ben yaşamış olamam.
ilk ban yiyecek kişiyi bulduk galiba
HB'de kuponlar hele böyle kuponlar hep tek seferlik olur. Muhtemelen bugün de o tarz bi yazılım hatası yaşandı.Kupon açıklamasında sadece 1 kere kullanılabilir filan yazıyor muydu
la bu ne olm dsdgddsfsdd linke tıklayınca ilk gelenleri çekmiş millet manyak ya
Valla ben bunlara kılım açıkçası, lenovo monitör faciasından beri. Vermemişlerdi monitörümü, ondan beridir hataları kendi hatalarıdır diyip deniyorum. Tutarsa tutar. Tutmazsa yola devamben buhar makinesini iptal ediyorum ya ihtiyacım yoktu keyfi harcadım pişman oldum adamlara zarar yazmasın bari jkdsgjsdf