❌İndirim Bitti! 1100 TL Üzeri 1000 TL İndirim Kuponu 600 TL Üzeri 500 TL İndirim Kuponu

hesap ban yemesin de 1 tane gelse de olur.

çok ilginç bir kullanıcı olarak hesabımdaki kuponu kullanmayacağımı nereden bilebilirim ki varsa kullanırım yani
Kupon kullanılıyor, kullandım bitti sanıyorsun "kuponlarıma" tekrar bakıyorsun orada duruyor. Ürün sayfalarında çıkmıyor ama sepette tekrar tekrar düşüyordu. Bunu farkedenler bugünkü gibi yağmaladılar tabi ama ben sadece kendi başıma geleni yazdım, belki tüm siparişleri gelen olmuştur. Benim iptal ve ban'a rağmen 1 tane duş jelim gelmişti, hala hatıra olarak duruyor. :kekw: Geçen yada ondan önceki sene olması lazım. O günü tek ben yaşamış olamam.

Kupon kullanılıyor, kullandım bitti sanıyorsun "kuponlarıma" tekrar bakıyorsun orada duruyor. Ürün sayfalarında çıkmıyor ama sepette tekrar tekrar düşüyordu. Bunu farkedenler bugünkü gibi yağmaladılar tabi ama ben sadece kendi başıma geleni yazdım, belki tüm siparişleri gelen olmuştur. Benim iptal ve ban'a rağmen 1 tane duş jelim gelmiştir, hala hatıra olarak duruyor. Geçen yada ondan önceki sene olması lazım. O günü tek ben yaşamış olamam.
Kupon açıklamasında sadece 1 kere kullanılabilir filan yazıyor muydu

1768686830760.webp

Kupon açıklamasında sadece 1 kere kullanılabilir filan yazıyor muydu
HB'de kuponlar hele böyle kuponlar hep tek seferlik olur. Muhtemelen bugün de o tarz bi yazılım hatası yaşandı.
15 dk içinde düzelttiklerine göre istenmeyen bir olay olduğunu kanıtlayabilir. Bekleyin bakalım ne olacak.

ben buhar makinesini iptal ediyorum ya ihtiyacım yoktu keyfi harcadım pişman oldum adamlara zarar yazmasın bari jkdsgjsdf

ben buhar makinesini iptal ediyorum ya ihtiyacım yoktu keyfi harcadım pişman oldum adamlara zarar yazmasın bari jkdsgjsdf
Valla ben bunlara kılım açıkçası, lenovo monitör faciasından beri. Vermemişlerdi monitörümü, ondan beridir hataları kendi hatalarıdır diyip deniyorum. Tutarsa tutar. Tutmazsa yola devam :kekw:

tuvalet kağıdımı göndersinler yeter , tasarrufa gidicez diye ishal olmaktan korkar olduk

1 tane sipariş veriyim diye bakınırken millet 10 sipariş vermiş vay be. Bedava baklava için sıraya giren ve girmeyenler gibiyiz. 1 tane bile ürün alamadım.

Akıbeti merak ettim yine aynı gaddarlığı uygulayacaklar mı bakalım. Arkaplanda anormal işlemleri takip eden kesinlikle bir yazılımları vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,950
Üyeler
187,750
Son üye
suijin
Geri