samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 715
kesin bilgi mi pekiAlıntıyı görüntüleHani 6 şubattı oğlum
eyvahhhAlıntıyı görüntüleHani 6 şubattı oğlum
aga bu ciddiyse dun aldigimi iptal edeyimAlıntıyı görüntüleHani 6 şubattı oğlum
ulkede hicbisey belli olmuyor ki hersey uygun olsa bile 55 yasinda gumruk memuru bisey uydurcak urunu alamicaz olan yine bize oluyorBen bu olaylardan bir cacık anlamadım %60 vergiye tabii olacak diyor her haber sitesinde zaten bu vergiyle aldık
Napacaz shein iade edecek paraları(inş) geçmezse ürün de iade mı olur gümrüktekilere ganimet mi olur bilmemHayda nabicaz
Benim bildiğim 30 euroya kadar vergisiz alabiliyodun artık 1 dolar olsa bile ürün her türlü vergi binecekBen bu olaylardan bir cacık anlamadım %60 vergiye tabii olacak diyor her haber sitesinde zaten bu vergiyle aldık
Hayır anlamadığım niye geçmiyor ürünlerimiz, sonradan gelenler geçiyor, temudan aliexpressten alınanlar geçiyor bunlar niye geçmiyor?Napacaz shein iade edecek paraları(inş) geçmezse ürün de iade mı olur gümrüktekilere ganimet mi olur bilmem
gümrükten geçip kargoya verildiyse gelir la 3-4 güne13 gün var daha kargoya verildi aldıklarım muhtemelen gelir
Yok daha Çin'den kargoya verildi. Temu benim dediğim o hızlı geliyorgümrükten geçip kargoya verildiyse gelir la 3-4 güne
Aras müşavirlerle işbirliği falan yapıyor galiba valla sinir bozucuHayır anlamadığım niye geçmiyor ürünlerimiz, sonradan gelenler geçiyor, temudan aliexpressten alınanlar geçiyor bunlar niye geçmiyor?