50.000 TL Sistem Tavsiyesi

Styx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
458
Arkadaşlar abimin Monster laptopunun değişme vakti geldi. 40-50K civarı bütçe düşünük, üzerine pek çıkmak istemiyor. Dün paylaşılan 5060Ti sisteme baktım ama forumda pek olumlu yorum yok bu konuda. Tek tek toplayınca daha ucuza da gelmiyor, ne önerirsiniz? Taksit olması şart değil ama önemli bir husus, olursa çok iyi olur. Ağır oyunlar oynamıyor, genelde LoL TFT ya da EU4 vs. 2-3 sene değil en azından 5 sene idare edecek bir sistem arıyoruz sizlerin de tavsiyesini almak istedim.

İkinci ele yönelebilirsiniz.

İkinci ele yönelebilirsiniz.
Onu da teklif ettim hocam ama abim memuriyetten dolayı Erzurum'da yaşıyor şu an, ben Ankara'dayım. O çok anlamadığı için ikinci el durumunda parçayı benim bulup alıp testlerini yapmam lazım. Önceliğimiz taksitli sıfır şu an.

hocam bu sistemin raminii kingston ile özelleştirip alabilirsiniz.

bu sistem tükenmeden 50k bandına herhangi bir sistem alınmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
  • Beğen
Parafla uyguna gelir. 6 taksit. Az bütçeni geçiyor ama en mantıklısı bu.
Dün akşam fiyatı 59K civarıydı sanırım, buna da bakmıştım. Paraf kredi kartı mı gerekiyor hocam bunun için?

Biostar B650MT (Sıfır) - 3600₺
Enermax 700w PSU (Sıfır) - 1900₺
Ortalama Kule Tipi Soğutucu (Sıfır) - 1000₺
Ortalama Mesh Kasa (Sıfır) - 1500₺
R5 7500F (2. El) - 4500₺
16GB DDR5 Ram (2. El) - 6000₺
1TB M2 SSD (2. El) - 3500₺
RX 7800 XT (2. El) - 17000t
Toplam: 39000₺

Dün akşam fiyatı 59K civarıydı sanırım, buna da bakmıştım. Paraf kredi kartı mı gerekiyor hocam bunun için?
Para puan almanız içşn halk bankası kredi kartınızın limiti en az 40 bin olmalı.

• Beğen
Parafla uyguna gelir. 6 taksit. Az bütçeni geçiyor ama en mantıklısı bu.
6700 tl paraf puan düşünüz.
Ram özelleştirmesi yok. A serisi bir anakart. muadili daha düşüğe tek tek toplanır

hocam bu sistemin raminii kingston ile özelleştirip alabilirsiniz.

bu sistem tükenmeden 50k bandına herhangi bir sistem alınmaz.
Özelleştirilmemiş hali dün paylaşılan 5060Ti ile aynı sanırım (Kasa hariç). Gamegaraj taksit seçenekleri hakkında bilginiz var mı hocam, peşin fiyatına 3-6 yapıyor mu?

Arkadaşlar abimin Monster laptopunun değişme vakti geldi. 40-50K civarı bütçe düşünük, üzerine pek çıkmak istemiyor. Dün paylaşılan 5060Ti sisteme baktım ama forumda pek olumlu yorum yok bu konuda. Tek tek toplayınca daha ucuza da gelmiyor, ne önerirsiniz? Taksit olması şart değil ama önemli bir husus, olursa çok iyi olur. Ağır oyunlar oynamıyor, genelde LoL TFT ya da EU4 vs. 2-3 sene değil en azından 5 sene idare edecek bir sistem arıyoruz sizlerin de tavsiyesini almak istedim.
Hocam dediğin oyunlar işlemci oyunları genellikle. İyi bir r7 - r9 işlemci alıp 2. Elden 3060 v.s taksan işini görür bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,184,289
Üyeler
187,952
Son üye
mehmet3514
Geri