5070ti almayı düşünüyorum 44 falan oluyor 2 kampanyaya katılabilirsem 34 6 taksit olacakSen vatandan hangi oemi alacaksın
5070ti almayı düşünüyorum 44 falan oluyor 2 kampanyaya katılabilirsem 34 6 taksit olacakSen vatandan hangi oemi alacaksın
Ben petrol ofisinde yakıt almıştım, opetlerde de oluyor, migroslarda daarkadaşlar iyi hoşta 2 saattir araştırıyorum benim kartımda 5000 tl paraf puan var ama hiç bir yerde kullanamıyoruz , bime gittim orda bile puan gözükmedi müşteri hizmetlerini aradığımda halkbank posundan gözükeceği söylendi. nereden bulucaz halkbank posu arkadaş böyle saçmalık görmedim.
arkadaşlar iyi hoşta 2 saattir araştırıyorum benim kartımda 5000 tl paraf puan var ama hiç bir yerde kullanamıyoruz , bime gittim orda bile puan gözükmedi müşteri hizmetlerini aradığımda halkbank posundan gözükeceği söylendi. nereden bulucaz halkbank posu arkadaş böyle saçmalık görmedim.
En kolayı yakıt alımıarkadaşlar iyi hoşta 2 saattir araştırıyorum benim kartımda 5000 tl paraf puan var ama hiç bir yerde kullanamıyoruz , bime gittim orda bile puan gözükmedi müşteri hizmetlerini aradığımda halkbank posundan gözükeceği söylendi. nereden bulucaz halkbank posu arkadaş böyle saçmalık görmedim.
Birleşirse efsane olur. Haber et konuya ekleyelim.kral denedim olmadı mh de kart gelince bi deneyip olmazsa arayın dedi bekliyoruz bakalım vatandaki 5k kampanyasıyla birleştirirsem iyi olacak
Müşteri hizmetlerini arayıp sordunuz mu online olarak e ticaret sitelerinde falan geçerlidir belki.Mesela garanti bonus için geçen yerler belli:arkadaşlar iyi hoşta 2 saattir araştırıyorum benim kartımda 5000 tl paraf puan var ama hiç bir yerde kullanamıyoruz , bime gittim orda bile puan gözükmedi müşteri hizmetlerini aradığımda halkbank posundan gözükeceği söylendi. nereden bulucaz halkbank posu arkadaş böyle saçmalık görmedim.
bendede gözükmedi sanal kart oluşturdum yine gözükmedi , mh kart basılmadı daha kart elinize ulaşınca tekrar kontrol edin dedikral denedim olmadı mh de kart gelince bi deneyip olmazsa arayın dedi bekliyoruz bakalım vatandaki 5k kampanyasıyla birleştirirsem iyi olacak