Murat savaş
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Çekemiyorsak bi anlamı yok
evet aradım öyle söyledi ama belki yanlış bilgi vermişte olabilir bilmiyorum siz parafparayı kullandınız mıKesin bilgi mi? MH bazen yanlış bilgide verebiliyor.
Sitesinde öyle bir ibare yok.
Kazandığınız ParafPara’ları Paraf üye işyerlerinden yapacağınız alışverişlerde kullanabileceğiniz gibi Seyahat Hattı ve paraflytravel.com üzerinden katlı olarak kullanabilirsiniz.
![]()
Parafly’dan Sektörüne Göre ParafPara!
Parafly ve Parafly Platinum ile yurt içinde gerçekleştireceğiniz harcamalarınıza sektörlere göre farklılaşan oranlarla ParafPara kazanımıwww.parafly.com.tr
Yok ben kullanmadım ama sitesinde farklı yazıyorevet aradım öyle söyledi ama belki yanlış bilgi vermişte olabilir bilmiyorum siz parafparayı kullandınız mı
FLY5000 yazıp 3404’e SMS gönder dene bakalım. Kampanya belki hemen gözükmeyebilir.parafly ilk başvuru yapanlara kampanya gözüktü mü bana özel kısmında yazmıyor bende
kral denedim olmadı mh de kart gelince bi deneyip olmazsa arayın dedi bekliyoruz bakalım vatandaki 5k kampanyasıyla birleştirirsem iyi olacakFLY5000 yazıp 3404’e SMS gönder dene bakalım. Kampanya belki hemen gözükmeyebilir.
Vatandaki o kampanya ne link var mıkral denedim olmadı mh de kart gelince bi deneyip olmazsa arayın dedi bekliyoruz bakalım vatandaki 5k kampanyasıyla birleştirirsem iyi olacak
bence birleşiyor parafly 5k kampanyası henüz gözükmüyor bende ama vatan gözüküyor ve parafly kartla da katıldım parafly kampanyası da gelirse ona da katılacağımVatan la birleşiyor mu? Ona göre bankaya gidicem![]()
vatan paraf 5k yazsan çıkar bulamadımVatan la birleşiyor mu? Ona göre bankaya gidicem![]()