🔥İndirim ParaFly kredi kartı ilk başvuru + Vatan Kampanyası Toplam 10 bin TL Parafpara

kazanılan parafpara yı harcama hareketlerinden düşebiliyormuyuz akbank'da chip para gibi ?

Kampanya kapsamında kazanılan ParafPara’lar paraflytravel.com veya seyahat hattı üzerinden gerçekleştirilecek seyahat ve konaklama harcamalarında 2 kat daha değerli yani 10.000 TL ParafPara olarak kullanılabilecektir.

sadece buradamı geçerli yoksa

Paraf ile prafly aynımı acaba
değil galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kazanılan parafpara yı harcama hareketlerinden düşebiliyormuyuz akbank'da chip para gibi ?

Kampanya kapsamında kazanılan ParafPara’lar paraflytravel.com veya seyahat hattı üzerinden gerçekleştirilecek seyahat ve konaklama harcamalarında 2 kat daha değerli yani 10.000 TL ParafPara olarak kullanılabilecektir.

sadece buradamı geçerli yoksa
işbankasında direk kartın ödemesi geldiğinde onları düşüp öyle yansıtıyor bunu bende merak ediyorum sormak lazım

değil galiba

işbankasında direk kartın ödemesi geldiğinde onları düşüp öyle yansıtıyor bunu bende merak ediyorum sormak lazım
bende aynı şeyi merak ediyorum bilgi sahibi olan varmı?

parafly ile kazanılan parafpara'lar sadece uçak biletinde geçiyormuş ben müşteri hizmetlerini aradım öyle söyledi
değil galiba

parafly ile kazanılan parafpara'lar sadece uçak biletinde geçiyormuş ben müşteri hizmetlerini aradım öyle söyledi
Kesin bilgi mi? MH bazen yanlış bilgide verebiliyor.

Sitesinde öyle bir ibare yok.
Kazandığınız ParafPara’ları Paraf üye işyerlerinden yapacağınız alışverişlerde kullanabileceğiniz gibi Seyahat Hattı ve paraflytravel.com üzerinden katlı olarak kullanabilirsiniz.

Geri