Arondir
80+
- Reaksiyon skoru
- 218
bunu yapan arkadaşa yılın sıcak fırsatçısı rozeti verilmeli ve yapılabilir gibi duruyor.
bunu yapan arkadaşa yılın sıcak fırsatçısı rozeti verilmeli ve yapılabilir gibi duruyor.
485 lira yazıyorKredi kartının yıllık ödemesi ne kadar hiç baktınız mı
Paraf ile prafly aynımı acaba
değil galibaParaf ile prafly aynımı acaba
işbankasında direk kartın ödemesi geldiğinde onları düşüp öyle yansıtıyor bunu bende merak ediyorum sormak lazımkazanılan parafpara yı harcama hareketlerinden düşebiliyormuyuz akbank'da chip para gibi ?
Kampanya kapsamında kazanılan ParafPara’lar paraflytravel.com veya seyahat hattı üzerinden gerçekleştirilecek seyahat ve konaklama harcamalarında 2 kat daha değerli yani 10.000 TL ParafPara olarak kullanılabilecektir.
sadece buradamı geçerli yoksa
aynı değilParaf ile prafly aynımı acaba
bende aynı şeyi merak ediyorum bilgi sahibi olan varmı?değil galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işbankasında direk kartın ödemesi geldiğinde onları düşüp öyle yansıtıyor bunu bende merak ediyorum sormak lazım
değil galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işbankasında direk kartın ödemesi geldiğinde onları düşüp öyle yansıtıyor bunu bende merak ediyorum sormak lazım
Fly misali uçarız kardeşimparafly ile kazanılan parafpara'lar sadece uçak biletinde geçiyormuş ben müşteri hizmetlerini aradım öyle söyledi
Kesin bilgi mi? MH bazen yanlış bilgide verebiliyor.parafly ile kazanılan parafpara'lar sadece uçak biletinde geçiyormuş ben müşteri hizmetlerini aradım öyle söyledi
nası yaparafly ile kazanılan parafpara'lar sadece uçak biletinde geçiyormuş ben müşteri hizmetlerini aradım öyle söyledi