Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,129
Merak ediyorum bizim millet bedava mezar dese atlayacak mı çünkü 2. Mezar para ile satılıyor da 
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanınBenim kargom geldi ürün orijinal ürün,dolgu topuk olduğu için bi tık ağır sadece onun dışında güzel ayakkabı.
Siz satın almışmıydınız hocam meraktan soruyorum kötü amaçlı değilürünler orjinal değil
satın aldım bugun teslim aldım 10 dk felen oldu orjinal değillerSiz satın almışmıydınız hocam meraktan soruyorum kötü amaçlı değil
la kim napsın lufianın orijinalini de çakmasını yapsınlar ya orijinali de 500 liralık ayakkabılar zatenürünler orjinal değil
görsel var elimde ekliyim istersenla kim napsın lufianın orijinalini de çakmasını yapsınlar ya orijinali de 500 liralık ayakkabılar zaten
eklesene kanka bi bakayım çakma lufian nasıl oluyormuşgörsel var elimde ekliyim istersen![]()
bak bakalım kankaeklesene kanka bi bakayım çakma lufian nasıl oluyormuş
yani işte tam olarak söylediğim şey, düşük kalite ayakkabı daha önce giyindin mi hiç bilmiyorum nike adidas kalitesi mi bekliyorsun bu lufianın ayakkabı kalitesi. pantolonları falan da çok kalitesiz. lufiandan alınacak tek şey kaz tüyü mont başka bir şey önermem benbak bakalım kanka![]()
görseller zaten anlatiyor çoğu şeyiyani işte tam olarak söylediğim şey, düşük kalite ayakkabı daha önce giyindin mi hiç bilmiyorum nike adidas kalitesi mi bekliyorsun bu lufianın ayakkabı kalitesi. pantolonları falan da çok kalitesiz. lufiandan alınacak tek şey kaz tüyü mont başka bir şey önermem ben