kurtulamadılar bundan bi türlüGeri gelmiş bunda mı coil whine vardı?
Cw şans işi ama genel olarak var az veya çok olabilir bu konuda bende güç kaynağı değiştirdikten sonra da cw fark etti ayrıca ama kesin bilgi diyememGeri gelmiş bunda mı coil whine vardı?
Modelleri neydi?Son 5 ekran kartımın hepsinde çıktı. Kafaya takmamak gerekiyorCw siz kart denk getirmek daha zor artık
Son 5 ekran kartımın hepsinde çıktı. Kafaya takmamak gerekiyorCw siz kart denk getirmek daha zor artık
4070 ti vardı 5090 suprim soc 141 bine amazon depodan denk geldi de bilmiyorum bu fiyata bir daha bulabileceğimi düşünmüyorum o yüzden iade edip etmemekte kararsızım4070ti ve 4080super aldım son 2 senede biri msi biri zotac çıkmadı şansıma elektronik şans işi ama kabul etmek zorunda değilsiniz
Alıp almama konusunda karar verene kadar birisi almış bileSAPPHIRE PULSE AMD RADEON™ RX 9070 XT GAMING 16GB DUAL HDMI/DUAL DP GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SAPPHIRE PULSE AMD RADEON™ RX 9070 XT GAMING 16GB DUAL HDMI/DUAL DP GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
28e dün aksam 0ı satıldı cok hızlı fiyat degisiyorSıfıra yakın bir hafta bile kullanılmamış coil whine'siz problemsiz çıkan RX 9070 iade edeceğim. Ben sıfırını 28559 liraya almıştım adamlar ikinci eline 32 bin yazmış![]()
141k'ya güzel fiyat dediğimiz günlere geldik4070 ti vardı 5090 suprim soc 141 bine amazon depodan denk geldi de bilmiyorum bu fiyata bir daha bulabileceğimi düşünmüyorum o yüzden iade edip etmemekte kararsızım
Gigabyte Gaming OC hocam.28e dün aksam 0ı satıldı cok hızlı fiyat degisiyor
sizin marka model neydi ?