🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Geri gelmiş bunda mı coil whine vardı?

Ekler

• 1000096295.webp
    1000096295.webp
    142.9 KB · Hit: 206
Geri gelmiş bunda mı coil whine vardı?
Cw şans işi ama genel olarak var az veya çok olabilir bu konuda bende güç kaynağı değiştirdikten sonra da cw fark etti ayrıca ama kesin bilgi diyemem

ya arkadaşlar konuyu takibe aldım ama hiç bildirim gelmiyor. bildirim ayarlarınızı paylaşabilir misiniz?

Son 5 ekran kartımın hepsinde çıktı. Kafaya takmamak gerekiyor :) Cw siz kart denk getirmek daha zor artık
4070ti ve 4080super aldım son 2 senede biri msi biri zotac çıkmadı şansıma elektronik şans işi ama kabul etmek zorunda değilsiniz
4070 ti vardı 5090 suprim soc 141 bine amazon depodan denk geldi de bilmiyorum bu fiyata bir daha bulabileceğimi düşünmüyorum o yüzden iade edip etmemekte kararsızım

Sıfıra yakın bir hafta bile kullanılmamış coil whine'siz problemsiz çıkan RX 9070 iade edeceğim. Ben sıfırını 28559 liraya almıştım adamlar ikinci eline 32 bin yazmış 😅

33199a satıldı geçen yüzde 7 falan düşük sıfırdan değmez bence

Sıfıra yakın bir hafta bile kullanılmamış coil whine'siz problemsiz çıkan RX 9070 iade edeceğim. Ben sıfırını 28559 liraya almıştım adamlar ikinci eline 32 bin yazmış 😅
28e dün aksam 0ı satıldı cok hızlı fiyat degisiyor
sizin marka model neydi ?

4070 ti vardı 5090 suprim soc 141 bine amazon depodan denk geldi de bilmiyorum bu fiyata bir daha bulabileceğimi düşünmüyorum o yüzden iade edip etmemekte kararsızım
141k'ya güzel fiyat dediğimiz günlere geldik 🚬

Geri