Tarayıcı açıkken ekran kararması

EnesVr

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar selamlar, monitörüm tarayıcı (choreme ve Microsoft Edge) açıkken anlık olarak dalgalanmalar ve siyah kararmalar yapıyordu başta sorun monitörde sandım garantiye göndereyim dedim fakat tarayıcı ayarlarından donanım hızlandırmayı kapatınca sorun düzeldi fakat her açtığım videoda acayip kasmalar oluyor bunun başka bir çözümü var mı sorun ekran kartındamı monitörde mi?

Sistemim:Amd ryzen 5 5600x işlemci,XFX SPEEDSTER Rx 6900xt 16GB ekran kartı,MSI B550 A PRO anakart,2×8 ripjaws ddr4 3200mhz ram,Delta 850W 80+ Gold PSU,Kingston 500gb M2 SSD,Seatage 1TB HDD.

kral bendede aynı sorun oluyor bence tarayıcıdan kaynaklı bi sorun ya

Hocam tarayıcıdan kaynaklı değil gibi çünkü her tarayıcıda aynı sorun oluyor.
bende çok sekme açık olunca oluyor veya rami anlık zorlayınca oluyor olabilir bende tam bilmiyorum ama mesela giflerin olduğu uzun bir site açınca oluyor sanırım ram yetmiyor diyecemde hepsinide kullanmıyor 16gbın. bilmiyorum anlık oluyor 1 saniye fln sonra hemen gidiyor hep olan bişi değil yani çok sekme açıkken fln oluyor

Bende de aynı sorun oluyor ama tek tarayıcı da değil. Açtığım uygulamada veya herhangi bir şeyde siyahlık çoksa kararma yapıyor. Titreme gibi oluyor siyahlık. Parlak bir kısma gelince düzeliyor.

Geri