🔥İndirim Gündoğdu 3 KG Kaşar 899 TL

Altınkılıç Çanakkale Ezine markası çoğu kaşardan iyidir

Bitmiş sanırım alacaktım. Daha öncede aldım gayet iyi. Tanınmış bir marka aslında bu. Kasım-Aralık indirimlerinde 2.8kg almıştım. Bitti o. Şimdi de alayım dedim kalmamış.

Ucuz değil marka olarakda kaliteli mi tartisilir merdiven altı gibi duruyor verilmez bence
Marka olarak gayet kaliteli bir marka gündoğdu kaşar oldukça pahalı grçen sene bim de alıyorduk artık satılmıyor o yüzden int den devam :)

taze kaşar olması iyi ama ucuz gelmedi bana marka hakkında bilgim yok, ben file yada tarım krediden alıyorum kaliteli ve fiyatı normal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

taze kaşar olması iyi ama ucuz gelmedi bana marka hakkında bilgim yok, ben file yada tarım krediden alıyorum kaliteli ve fiyatı normal
ayrıca soguk kalması gereken ürün kargoyla gelecek

Bitmiş sanırım alacaktım. Daha öncede aldım gayet iyi. Tanınmış bir marka aslında bu. Kasım-Aralık indirimlerinde 2.8kg almıştım. Bitti o. Şimdi de alayım dedim kalmamış.
700 x 6 falanda alabilirsiniz. 208,33 tl ye gelir 700 gramı

Bu arada ürün tekrar eklendi.

Hala Alınabiliyor

Ekler

• IMG_4957.webp
    IMG_4957.webp
    61.5 KB · Hit: 50
Ayakkabı iptalinden gelen 150 lira hediye cekim vardı iyi oldu :) 6x700gr 1100e geldi.

1768916399359.webp

Bazılarında ağır bir koku tat oluyor. 300tl ye kaşarı çok rahat bulursunuz.

Bu kaşar peyniri genel olarak iyi bir ürün. İçeriği temiz, süt, maya ve kültür kısmı olması gerektiği gibi. İçindeki kalsiyum klorür ve potasyum sorbat üretimde sık kullanılan, zararsız katkılardır. Yani gönül rahatlığıyla yenebilir; ancak tamamen doğal, katkısız bir peynir istiyorsanız köy tipi ürünlere bakmak daha iyi olur.

6*700g olan düşüyordu bu fiyatlara
2026 ile beraber zam geldi ona da

Geri