A101 de altınkılıcın kilosu 330 hocamBitmiş sanırım alacaktım. Daha öncede aldım gayet iyi. Tanınmış bir marka aslında bu. Kasım-Aralık indirimlerinde 2.8kg almıştım. Bitti o. Şimdi de alayım dedim kalmamış.
Marka olarak gayet kaliteli bir marka gündoğdu kaşar oldukça pahalı grçen sene bim de alıyorduk artık satılmıyor o yüzden int den devamUcuz değil marka olarakda kaliteli mi tartisilir merdiven altı gibi duruyor verilmez bence
ayrıca soguk kalması gereken ürün kargoyla gelecektaze kaşar olması iyi ama ucuz gelmedi bana marka hakkında bilgim yok, ben file yada tarım krediden alıyorum kaliteli ve fiyatı normal
700 x 6 falanda alabilirsiniz. 208,33 tl ye gelir 700 gramıBitmiş sanırım alacaktım. Daha öncede aldım gayet iyi. Tanınmış bir marka aslında bu. Kasım-Aralık indirimlerinde 2.8kg almıştım. Bitti o. Şimdi de alayım dedim kalmamış.
Bu arada ürün tekrar eklendi.Bitmiş sanırım alacaktım. Daha öncede aldım gayet iyi. Tanınmış bir marka aslında bu. Kasım-Aralık indirimlerinde 2.8kg almıştım. Bitti o. Şimdi de alayım dedim kalmamış.
Hala AlınabiliyorBitmiş sanırım alacaktım. Daha öncede aldım gayet iyi. Tanınmış bir marka aslında bu. Kasım-Aralık indirimlerinde 2.8kg almıştım. Bitti o. Şimdi de alayım dedim kalmamış.
Aynen tekrar eklendi. 6x700 alırsanız kg 297 tl gelirHala Alınabiliyor
2026 ile beraber zam geldi ona da6*700g olan düşüyordu bu fiyatlara