Sevgilim neden böyle yapıyor?

Bu düşüncelerin senin tecrübesizliğinden kaynaklanıyor. O yaştaki bir kızla uzun ilişki kurulmaz bi süreden sonra patlar.

Dediğim gibi sen bilirsin fakat mantıklı düşünülmesi gerekilirse bir taraf bir tarafa hem duygusal hem de söz/laf bakımından değer vermiyorsa sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana da garip geldi. 18-19 yaşında kızın 14-15 yaşındaki çocuktan istediği ne çözemedim :D
Ya çocukla aralarında bişey yok çocuk buna abla diyor zaten yazdığı mesajları falan gördüm de çocukla birlikte olup benimle dalga geçmeleri koydu bana

Ya ne biliyim ayrılmayı çok düşündüm ama nasıl desem kızı bırakamıyorum çok garip bi his ayrılmak istemiyorum yani
Çevrende seçenek oluşturman lazım. Seçeneksizlikten bırakamıyorsun tecrübe yok

2 3 gündür yani daha yeni ama bu kadar kısa sürede bile seni ondan baya koparmış hocam belkide evet kardeşi olarak görüyodur ama yinede bu seni bu kadar boşlıycağı anlamına gelmez ya kızla ciddi konuş yada çocuğu köşeye çek yada ayrıl 4 yaş olsada kötü anlamdada olur olur yani hiçte şaşırmam bu çocuk bide sanaldanmı gerçektenmi

2 3 gündür yani daha yeni ama bu kadar kısa sürede bile seni ondan baya koparmış hocam belkide evet kardeşi olarak görüyodur ama yinede bu seni bu kadar boşlıycağı anlamına gelmez ya kızla ciddi konuş yada çocuğu köşeye çek yada ayrıl 4 yaş olsada kötü anlamdada olur olur yani hiçte şaşırmam bu çocuk bide sanaldanmı gerçektenmi
Sanal kanka oyundan tanıstık

Ya kıza basıp, engele basacaksın ya da sövüp basacaksın.
1768936983857.webp

'' Kadın milletine çok yüz vermicen kanki ''

Vaybe ne hayatlar varmış :D
Kaç yaşındasınız sorması ayıp?

Vaybe ne hayatlar varmış :D
Kaç yaşındasınız sorması ayıp?
18'dir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya çocukla aralarında bişey yok çocuk buna abla diyor zaten yazdığı mesajları falan gördüm de çocukla birlikte olup benimle dalga geçmeleri koydu bana
Yani Bağırttı Hocam Senle Dalga Geçmeleri İnsanda Utanma Olur Sevgilisini Savunma Olur Gerçek Sevgili Benim Sevgilimle Dalga Geçmeyelim Felan Der Bu Kız Tam Tersiymiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,139
Üyeler
188,374
Son üye
Merto6
Geri