Dolar/euro ufak yatırım önerisi

mutlalk

80+
Reaksiyon skoru
7
merhaba çok ufaktık yatırım yapmak istiyorum ben haftalık 1400 alıyorumharcama ile 1200tl 25k ya bilgisayar alcağım para biriktiriyorum haftalık 1200tl yi dolara yada Euro 1,2 ay yatırsam biraz kar edermiyim sizce yaş 18 borsa hissede önerebilirsiniz

dolar/euro değilde altın/gümüşe yatırabilirsin özellikle gümüşte baya talep var

bu söylediklerim uzun vadede kar yapar paranı enflasyondan korur , kısa vadede 1-2 ayda kar edemezsin adam akıllı

1- Dolar/Euro ile "yatırım" yapılmaz, olduğu kadarıyla enflasyondan korunmaya çalışılır.
2- Anonim birisi/leri söyledi diye yatırım yapılmaz.
3- Donanım forumuna yatırım tavsiyesi sorulmaz.

Kendiniz piyasaları araştırıp, kendi kararlarınızı verip, kendi risklerinizi alıp, neticesinde en kötü senaryoyu düşünüp, kaybettiğinizde sizi üzmeyecek bir miktar ile girmelisiniz.

Şahsen ben kısa vade içerisinde bilgisayar almak maksatlı bir planı yapacak olsam, ~1000TL'nin döviz getirisini hesaplamak yerine, parça parça ürünleri önden teker teker toplayıp zamlardan etkilenmemeye çalışırdım.

Bol şans.

1- Dolar/Euro ile "yatırım" yapılmaz, olduğu kadarıyla enflasyondan korunmaya çalışılır.
2- Anonim birisi/leri söyledi diye yatırım yapılmaz.
3- Donanım forumuna yatırım tavsiyesi sorulmaz.

Kendiniz piyasaları araştırıp, kendi kararlarınızı verip, kendi risklerinizi alıp, neticesinde en kötü senaryoyu düşünüp, kaybettiğinizde sizi üzmeyecek bir miktar ile girmelisiniz.

Şahsen ben kısa vade içerisinde bilgisayar almak maksatlı bir planı yapacak olsam, ~1000TL'nin döviz getirisini hesaplamak yerine, parça parça ürünleri önden teker teker toplayıp zamlardan etkilenmemeye çalışırdım.

Bol şans.
Dediğiniz doğru ama tek tek toplamak en iyisi ama tek tek toplamak karsız oluyor toplu almak zorundayım daha ucuz 2.el yani alana kadarda ne kadar kar etsem fayda 500tl kar bile iyi olur yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,975
Üyeler
191,195
Son üye
Apollon00
Geri