DiciestTunic
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
İşlemci ve psu nedir?yakınımda böyle bir ekran kartı buldum almayı düşünüyorum çok da anlamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
r5 5600g rampage 600w 80plus bronzeİşlemci ve psu nedir?
hocam fotoğraftaki fiyat 13.500Isılar yüksek bakıma ihtiyacı var. Fiyatı uygunsa alınır.
O kadar para verilmez o karta. Edip edeceği en fazla 10K. Zaten zorlasan 8-9K'ya 3060Ti 12-13K'ya 3080 buluyorsun.r5 5600g rampage 600w 80plus bronze
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam fotoğraftaki fiyat 13.500
Eğer ekran kartı güncelleme niyetiniz varsa psu değiştirin ilk başta. Fiyatta fazla 14K ya 9060xtler mevcut.r5 5600g rampage 600w 80plus bronze
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam fotoğraftaki fiyat 13.500
hocam psu yeni aldım zatenEğer ekran kartı güncelleme niyetiniz varsa psu değiştirin ilk başta. Fiyatta fazla 14K ya 9060xtler mevcut.
Bahsettiğiniz güç kaynağı kalitesiz. Keşke buraya danışsaydınız, ilk fırsatta değiştirin derim.hocam psu yeni aldım zaten
hocam ucuza denk geldi öyle aldım iş görmezmi yaniBahsettiğiniz güç kaynağı kalitesiz. Keşke buraya danışsaydınız, ilk fırsatta değiştirin derim.
bide yeni sıfır sıkıntı çıkarmaz diye almıştımnBahsettiğiniz güç kaynağı kalitesiz. Keşke buraya danışsaydınız, ilk fırsatta değiştirin derim.
İş görür elbette neden görmesin.hocam ucuza denk geldi öyle aldım iş görmezmi yani
hocam bide philips uzatma kablosu var onu da güç kaynağı parasına almıştım nerdeyseİş görür elbette neden görmesin.
ELektrik kesintisi, anlık voltaj dalgalanması gibi durumlarda sistemi yakabilir ama.
TÜm sistem heba olabilir yani
Uzatma kablosunun ne için aldınız?hocam bide philips uzatma kablosu var onu da güç kaynağı parasına almıştım nerdeyse