Glossy ve gen 33. nesil dimi bu mat kaplama samsung gibi değildir sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
27'' olarak da bunu alabilirsin.27 yada 32 olabilir ikisi de uygun
Glossy ve gen 33. nesil dimi bu mat kaplama samsung gibi değildir sanırım.
27'' olarak da bunu alabilirsin.27 yada 32 olabilir ikisi de uygun
Teşekkür ederim son olarak vatandaki outlet oledler hakkında düşünceniz nedir alınır mı ?Glossy ve gen 3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
27'' olarak da bunu alabilirsin.
Monitörlerin ne şartlarda çalıştığını görmeden bir şey diyemem. Sabit bir görüntü açık bırakılıyorsa 3-5 ayda bile ömrünün önemli bir kısmını kaybeder. Zira 12 aylık üretkenlik çalışmasında yanma belirtileri göstermişti.Teşekkür ederim son olarak vatandaki outlet oledler hakkında düşünceniz nedir alınır mı ?
Teşekkür ederim hocam göz önünde bulunduracağım iyi akşamlarMonitörlerin ne şartlarda çalıştığını görmeden bir şey diyemem. Sabit bir görüntü açık bırakılıyorsa 3-5 ayda bile ömrünün önemli bir kısmını kaybeder. Zira 12 aylık üretkenlik çalışmasında yanma belirtileri göstermişti.
link atsanızAlıntıyı görüntüle
Kamu mağazasında 18.287₺
Bunu almakla ikinci el g6 ya da başka bir model alma arasında kararsız kaldım, hangisi tavsiye edilir?
link atsanız
ha anladım.Baya iyiymiş fiyatı kamu için.![]()
27 inç Odyssey OLED G5 G50SF QHD 180 Hz Gaming Monitör | LS27FG500SUXUF | Samsung TR
Explore and buy Odyssey OLED G5 Gaming Monitor {Model Code}, featuring 27-inch QD-OLED in QHD ,Glare Free, 0.03ms response time, and 180Hz refresh rate.www.samsung.com
Kamu üyeliği ile giriş yapmanız gerekiyor.
Hocam benim OLED'in üçüncü günü, orta kısımlarında 1 tane stuck pixel kaldığını gördüm bugün kullandığımda, pixel refresh ile geçer mi bir bilgin var mıdırMonitörlerin ne şartlarda çalıştığını görmeden bir şey diyemem. Sabit bir görüntü açık bırakılıyorsa 3-5 ayda bile ömrünün önemli bir kısmını kaybeder. Zira 12 aylık üretkenlik çalışmasında yanma belirtileri göstermişti.
Nasıl alıcaz kamu üyeliği![]()
27 inç Odyssey OLED G5 G50SF QHD 180 Hz Gaming Monitör | LS27FG500SUXUF | Samsung TR
Explore and buy Odyssey OLED G5 Gaming Monitor {Model Code}, featuring 27-inch QD-OLED in QHD ,Glare Free, 0.03ms response time, and 180Hz refresh rate.www.samsung.com
Kamu üyeliği ile giriş yapmanız gerekiyor.
Samsung'un anlaşma yaptığı bir kamu kurumunda çalışmanız gerekiyor ya da o kurumlarda çalışan bir tanıdığınız var ise onun adına hesap açılarak alınabilir.Nasıl alıcaz kamu üyeliği
Ben evin beyaz esyasını dizdim samsung sagolsun vestel parasınaHer kategori için 3 kotan var (tv, monitör, buzdolabı gibi). 6 aylık toplam kotan 411bin tl.