🔥İndirim Samsung Odyssey OLED G5 G50SF 27" 0.03 ms 2K 180Hz OLED Oyuncu Monitörü 20.573TL

Teşekkür ederim son olarak vatandaki outlet oledler hakkında düşünceniz nedir alınır mı ?
Monitörlerin ne şartlarda çalıştığını görmeden bir şey diyemem. Sabit bir görüntü açık bırakılıyorsa 3-5 ayda bile ömrünün önemli bir kısmını kaybeder. Zira 12 aylık üretkenlik çalışmasında yanma belirtileri göstermişti.

Monitörlerin ne şartlarda çalıştığını görmeden bir şey diyemem. Sabit bir görüntü açık bırakılıyorsa 3-5 ayda bile ömrünün önemli bir kısmını kaybeder. Zira 12 aylık üretkenlik çalışmasında yanma belirtileri göstermişti.
Teşekkür ederim hocam göz önünde bulunduracağım iyi akşamlar

1769025564307.webp

Kamu mağazasında 18.287₺
Bunu almakla ikinci el g6 ya da başka bir model alma arasında kararsız kaldım, hangisi tavsiye edilir?

yaw öğrenci dururken kamuya fazla indirim ne alaka :ASDA

Hocam benim OLED'in üçüncü günü, orta kısımlarında 1 tane stuck pixel kaldığını gördüm bugün kullandığımda, pixel refresh ile geçer mi bir bilgin var mıdır

Geri