🔥İndirim Samsung Odyssey OLED G5 G50SF 27" 0.03 ms 2K 180Hz OLED Oyuncu Monitörü 20.573TL

Teşekkür ederim son olarak vatandaki outlet oledler hakkında düşünceniz nedir alınır mı ?
Monitörlerin ne şartlarda çalıştığını görmeden bir şey diyemem. Sabit bir görüntü açık bırakılıyorsa 3-5 ayda bile ömrünün önemli bir kısmını kaybeder. Zira 12 aylık üretkenlik çalışmasında yanma belirtileri göstermişti.

Monitörlerin ne şartlarda çalıştığını görmeden bir şey diyemem. Sabit bir görüntü açık bırakılıyorsa 3-5 ayda bile ömrünün önemli bir kısmını kaybeder. Zira 12 aylık üretkenlik çalışmasında yanma belirtileri göstermişti.
Teşekkür ederim hocam göz önünde bulunduracağım iyi akşamlar

1769025564307.webp

Kamu mağazasında 18.287₺
Bunu almakla ikinci el g6 ya da başka bir model alma arasında kararsız kaldım, hangisi tavsiye edilir?

yaw öğrenci dururken kamuya fazla indirim ne alaka :ASDA

Hocam benim OLED'in üçüncü günü, orta kısımlarında 1 tane stuck pixel kaldığını gördüm bugün kullandığımda, pixel refresh ile geçer mi bir bilgin var mıdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,273
Üyeler
188,554
Son üye
noalang77
Geri