Yardım RTX 5060 20 günlük kutulu+faturalı kaça ilana koymalıyım?

Reaksiyon skoru
76
sahibindene baktım insanlar sıfır fiyatına hatta daha pahalısına koymuşlar bana saçma geldi öyle satılabileceğini düşünmüyorum anca bilinçsiz birine denk gelecek o da o kadar ilan içerisinden senin ilanını seçecek.
palit marka yani 5060lar içinde de hemen hemen altlarda kalan bir kart 16.500tlye sıfırı bulanabiliyor 15.000tlye koymak mantıklı mı 14.000-14.500e de birüsürü 4060 ilanı var.
bana hızlı satacak bir fiyat lazım sizce kaça gider?

Mevcut fiyatın %15-20 altına koyarak satabilirsin. Çünkü alan kişi taksit imkanını kaybetti. O şekilde daha hızlı satabilirsin yoksa dediğin gibi 2. el ürün fiyatları komedi. Çünkü 10 yaşındaki çocuk alsatçılık oynuyor

Mevcut fiyatın %15-20 altına koyarak satabilirsin. Çünkü alan kişi taksit imkanını kaybetti. O şekilde daha hızlı satabilirsin yoksa dediğin gibi 2. el ürün fiyatları komedi. Çünkü 10 yaşındaki çocuk alsatçılık oynuyor
vallahi öyle sanırım ya 3060ti 4060ların arasına bir fiyata koymadıkça satılmayacak gibi hissediyorum hızlı da satmak istiyorum başka ekran kartı alacağım için

giriş seviye ekran kartı piyasası ilginçtir. emsalleriyle değil tüm rakiplerle kıyaslaman gerekiyor. rtx 2000 serisinden tut 4000e rx 6000lerden tut 9000lere kadar birebir performans emsallerine göre fiyat vermen gerekiyor. çünkü çoğu kişi eski yeni miningli miningsiz bakmadan farazi sallıyorum 5060 alacağıma ikinci el 3070e giderim 3000tl cebimde kalır diyebiliyor. enteresan bir piyasası var malesef giriş seviye kartların

giriş seviye ekran kartı piyasası ilginçtir. emsalleriyle değil tüm rakiplerle kıyaslaman gerekiyor. rtx 2000 serisinden tut 4000e rx 6000lerden tut 9000lere kadar birebir performans emsallerine göre fiyat vermen gerekiyor. çünkü çoğu kişi eski yeni miningli miningsiz bakmadan farazi sallıyorum 5060 alacağıma ikinci el 3070e giderim 3000tl cebimde kalır diyebiliyor. enteresan bir piyasası var malesef giriş seviye kartların
Aslında giriş seviyesi için geçerli değil her kart için durum bu. Alan kişi ödediğim paraya kaç fps alırım diye düşünüyor. Garanti mining ıvır zıvır düşünmüyor dediğin gibi. O yüzden biraz bilene isteyene satılması lazım öldüm paraya neredeyse 0 kart satılmaz. Eskiden forum.dh'nin ikinci eli çok iyiydi şimdi orası da ölücü dolmuş

Makul fiyat verirsen değerlendirebilirim eğer İstanbul'daysan.

Son düzenleme:
Bence ederi 13 14 9060xt 15k ya bulunabiliyor çünkü

Geri