bundan 4 yıl önce yani daha cs go varken rank maçımızdı yükseğe oynuyoduk karşı takıma hileci geldi dayanamadık takımda maç içinde 2 3 arkadaş hile satın alıp açtık 1 maç sadece ki 1 maç bile etmez maçın yarısı falan sonra tabii ki pişman oldum ama o anki sinirle yaptık bir hata bunun üstünden 4 yıl geçtti ve bu 4 yıllık süreçte temiz bir şekilde süpreme eloda devam ettim oynamaya cs2 falan çıktı ordada aynı şekil baya oynadım, şuan güven faktörüm yeşil daha doğrusu senelerdir öyle ama hile açtığımız maçtan sonra güven faktörü bir süre sarı ve kırmızıda kaldı bir süre sonra güven faktörü düzeldi şimdi ana soruya geliyorum üstünden bu kadar zaman geçti şuan sizce ban yermiyim veya ilerde ban yermiyim forumlara baktım bazı programlar öneriyolar farklı dosyları silmesi için (hile kalınmtıları falan) sizce ne yapayım uğraşayımmı yoksa yeni hesaptan devammı ana hesapta cs 1 buçuk k saat var ve 150 küsür değerli oyun kafam çok karıştı bazıları şey diyor şimdiye kadar yemediysen daha yemezsin çünkü baya hile koruma güncellemesi aldı veya ı program dedikleri şey ne ve işe yararmı son not olarak hile olayından sonra pc falanda değişti en az oyun 10 sefer silinip yüklendi