Hazır da beyaz işi yaş. Doğru düzgün parça mı seçiyorlar ki beyaz düzgün sistem satacaklar. Bu tarz görsellik önemli olan kasaları kendin toplaman gerekiyor maalesef.yani son 2 aydır bakıyorum da bilmiyorum 9070 in beyazını bulamadım oem sistemde
Hazır da beyaz işi yaş. Doğru düzgün parça mı seçiyorlar ki beyaz düzgün sistem satacaklar. Bu tarz görsellik önemli olan kasaları kendin toplaman gerekiyor maalesef.yani son 2 aydır bakıyorum da bilmiyorum 9070 in beyazını bulamadım oem sistemde
Hocam işlemci yok ve bu sisteme 5070 eklesem nasıl olur
valla haklısınız şuan 9070xt ryzen 7 7800x3d tek tek toplamaya çalışacağım gerekirse tek slot 16 gb ram alırım sonrasında 32 gb yaparımHazır da beyaz işi yaş. Doğru düzgün parça mı seçiyorlar ki beyaz düzgün sistem satacaklar. Bu tarz görsellik önemli olan kasaları kendin toplaman gerekiyor maalesef.
Olur bütçen varsa.Şahsen ben 9070 xt alırdım.Hocam işlemci yok ve bu sisteme 5070 eklesem nasıl olur
.Olur bütçen varsa.Şahsen ben 9070 xt alırdım.
Beyaz olmak zorunda mı?Maks sisteme 73 harcayabilirim nakit önerin var mı ayıretten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
Hocam o arkadaşın konusuydu ben sonradan dahil oldum beyaz sistem benim değil ben ayıreyten 73k bütçe ayırdım sadece kasa için öneri istiyorum sizlerdenBeyaz olmak zorunda mı?
Yani beyaz sistem için ekstra 10 bin TL harcıyorsun. Bence akşam 22den sonra vatanın indirimlerini bekle.
6 senenin sonunda 75 k vereceğim bu beni 10 belki 15 sene idare edecek ve benim eskiden beri hayalim beyaz bir PC ve zaten toplamaya karar verdim gerekirse ram 16 GB falan yaparım kule tipi alırım kapalı kasa alırım ileride 32 GB RAM akvaryum kasa ve sıvı soğutma alırımBeyaz olmak zorunda mı?
Yani beyaz sistem için ekstra 10 bin TL harcıyorsun. Bence akşam 22den sonra vatanın indirimlerini bekle.
Yaşlılık işteHocam o arkadaşın konusuydu ben sonradan dahil oldum beyaz sistem benim değil ben ayıreyten 73k bütçe ayırdım sadece kasa için öneri istiyorum sizlerden
ve böyle hem beyaz hem 32 gb ram oluyor ve 75-80 arasına geliyorşimdi baktım da rx 9070 xt bütçemi aşıyor onun yerine 9060 xt alıp ryzen 7 7800x3d mi toplasam?