Öneri PXN Direct Drive Direksiyon Setleri Rehberi

ben de o konudaydım ya :) hatta yazdım bence sen haklısın diye, o arkadaş da sinirlendi
Şuan ben olmasam bile PXN'in bir kitlesi oluştu 😄 bakıyorum arkadaşlar önermeye başlamış. Yani aklın yolu bir. Bu fiyatlara başka marka Direct Drive satsın onu önerelim.

Beyler en iyisi hangi modeli, ets 2 ats ve forza oynamak için alıcam böyle oynarken zevk alayım

hocam pxn v10 pro aldım kurdum taxi̇ life a city driving simulator oyununda denemek istiyorum ama oyunda direksiyonu görmüyor

hocam pxn v10 pro aldım kurdum taxi̇ life a city driving simulator oyununda denemek istiyorum ama oyunda direksiyonu görmüyor
Hiç denemediğim bir oyun o yüzden bilemeyeceğim. O tür az bilinen oyunlar Moza'larda da düzgün çalışmıyor zaten.

Hocam Forza Horizon'u salın bence hiç bir direksiyon setinde düzgün çalışmıyor :D
Dirt Rally için de ayar gelmez çünkü bende yok. Assetto Rally için isterseniz gelir ama :D
Dirt Rally için aşağıdaki siteden Rally 2.0 FFB Replacement dosyasını oyunun klasörüne atmanız lazım sanırım..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam en iyi VD6. Ona en yakın olan VD4. Bu ikisinin malzeme kalitesi üst düzey.
20K üstüne kesinlikle çıkamam diyene de en f/p olan V10 Pro.
Asetto rally için ayarları atarmısınız hoca

Asetto rally için ayarları atarmısınız hoca
Hocam özel bir ayar yapmadım. PXN uygulamasından Assetto Rally profilini seçtim. Oyun içi ayarlar da aşağıdaki konuda var.

Hocam özel bir ayar yapmadım. PXN uygulamasından Assetto Rally profilini seçtim. Oyun içi ayarlar da aşağıdaki konuda var.

Teşekürler birde bu fren için sertleştirme kiti çıkıyormuş onu takalımmı takmasakta olurmu

Teşekürler birde bu fren için sertleştirme kiti çıkıyormuş onu takalımmı takmasakta olurmu
Valla bacağının kuvvetine ve koltuğuna güveniyorsan takabilirsin :D Simulasyonlarda onu takmak gerekiyor yoksa düzgün fren yapamazsın ama pedalları sert bir yere sabitlemek lazım yoksa kayar sürekli. Koltuğunu da geri atar. Xblos R36 model stand ile kullanırsan kullanılır o ancak.

Valla bacağının kuvvetine ve koltuğuna güveniyorsan takabilirsin :D Simulasyonlarda onu takmak gerekiyor yoksa düzgün fren yapamazsın ama pedalları sert bir yere sabitlemek lazım yoksa kayar sürekli. Koltuğunu da geri atar. Xblos R36 model stand ile kullanırsan kullanılır o ancak.

G29 kiraladığımda koltuk geriye doğru gidiyordu sürekliz tekerleklerin arkasına terlik koyuyordum çok olmasada işe yarıyordu. Bu sefer farklı yöntemler bulmak lazım, kitaplarla pedal setini sabitlerim diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,875
Üyeler
191,180
Son üye
nuriozkan
Geri