PXN VD6 Direct Drive GELDİ!

Ula şu işlerde keşke ben de ad yapsam da beni de tester yapsa firmalar 😁
Hocam nerdeee :D Parasını verip alacaz firmaya geri dönüş yapacaz ona göre iade etmek istersek iadede kolaylık sağlayacaklar. O kadar V10 Pro sattırdık EUAS'a insan bi promosyon fln verirdi onlardan da ses yok :D Hayır işi yapıyoruz tamamıyle :D

iyki araba sevdam yok vutu vutututututu.

Niye adamla dalga geçiyosunuz gençler ayıp değil mi :)) Benimle tartıştığından beri foruma uğramamış zaten F1'de derece yapmakla meşgul sanırım :P

Ula bi param olsa düşünmeden çekcem de elde buna yetecek para ne gezsin
Hocam 5 tane gamepad yerine 1 tane inceleyin alırsınız :D Siz öyle diye diye fiyatı artıyor direksiyonun zaten :P

Hocam 5 tane gamepad yerine 1 tane inceleyin alırsınız :D Siz öyle diye diye fiyatı artıyor direksiyonun zaten :P
Hocam onu da alamıyorum ki 😁 elimdeki tüm kolları satsam şu anda bi vd6 etmiyor.

20.092,50 TL

28.041,09 TL

VD6 set henüz gelmemiş galiba bulamadım.
EUAS deniz yoluyla getirdiği için uyguna getirecek demiştim :D Gelbura'nın işine gelmiyordu bu durum onlar getirirse biz daha getirmeyiz demişti sahibi :D kafasına göre fiyat belirlemek istiyor Moza'da olduğu gibi. Garanti bakımından Gelbura daha güvenilir tabii ki ama EUAS'ta çok uyguna getirmiş.

Buradaki VD10 yalnızca motor. Direksiyon ve pedal içermiyor o yüzden uygun gelebilir fiyatı :) VD6'da getireceklerini söylemişlerdi henüz siteye girmediler demek ki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gelbura'dan benimle birlikte VD6 alan varsa stoklara girmiş yarın teslim alacağım.

EUAS deniz yoluyla getirdiği için uyguna getirecek demiştim :D Gelbura'nın işine gelmiyordu bu durum onlar getirirse biz daha getirmeyiz demişti sahibi :D kafasına göre fiyat belirlemek istiyor Moza'da olduğu gibi. Garanti bakımından Gelbura daha güvenilir tabii ki ama EUAS'ta çok uyguna getirmiş.

Buradaki VD10 yalnızca motor. Direksiyon ve pedal içermiyor o yüzden uygun gelebilir fiyatı :) VD6'da getireceklerini söylemişlerdi henüz siteye girmediler demek ki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gelbura'dan benimle birlikte VD6 alan varsa stoklara girmiş yarın teslim alacağım.
Gelbura ürünün fiyatını 30.500 TL yaptı :d. Ayrıca euas pxn VD4'ü kendi sitesinde 20 bin TL'ye satışa koymuş. Ama Trendyol'a 25 bin TL ye koymuş :ddss. Direksiyon seti almayacağım ben. Ayrıca ilgili yerlere şikayette bulunacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,539
Üyeler
190,593
Son üye
Listedcart
Geri