İnceleme Rehber 2K monitör tavsiyesi (23.01.2026 güncellendi)

G65B harici stokta pek seçenek yok.
Post automatically merged:

İncelemesi yok

Hangi AOC?

Aoc q27g4zr

Rog serisinden bişey beklerdim

İyi bir model olmadığı için eklemedim.
Rog içinde nasıl iyi bir model yok hocam FP açısından mı yoksa direkt olarak o modeller de iyi monitör mü yok şuan hali hazırda rog kullanıyorum bir çok marka geçti elimden bence kaliteli...

Rog içinde nasıl iyi bir model yok hocam FP açısından mı yoksa direkt olarak o modeller de iyi monitör mü yok şuan hali hazırda rog kullanıyorum bir çok marka geçti elimden bence kaliteli...
İyi bir model yok. TR de zaten rog model sayısı bir elin parmağı kadar.

İyi bir model yok. TR de zaten rog model sayısı bir elin parmağı kadar.
Katılmıyorum hocam kusura bakmayın şuan kullandığım model gayet iyi incelemeye koyduğunuz bir çok modeli eler. Tabi herkese göre durum farklı ama çok önyargılı davranmışsınız gibi.

Katılmıyorum hocam kusura bakmayın şuan kullandığım model gayet iyi incelemeye koyduğunuz bir çok modeli eler. Tabi herkese göre durum farklı ama çok önyargılı davranmışsınız gibi.
Ön yargılı olsam Asus monitör koymazdım. Herkesin görüşü farklı, saygı duyarım.

@Tayfunns g27q2 için rehber hazırlamış mıydın?

şöyle bir şey buldum hocam kağıt üstü değerler mi bilmiyorum ama test sonuçlarıysa gayet iyi

şöyle bir şey buldum hocam kağıt üstü değerler mi bilmiyorum ama test sonuçlarıysa gayet iyi
bunlar fabrika verileri diye biliyorum

@Tayfunns g27q2 için rehber hazırlamış mıydın?
Hayır.

Displayspec markanın sitesindeki verileri yazıyor. Test sonuçları rehberimde mevcut.

İyi bir model olmadığı için eklemedim.

Q27G4ZR de var ama siz rahatsız olmamışsınız. Herkesin rahatsız olduğu bir durum değil.
Hocam ben yaklaşık 2 haftadır Asus ROG XG27ACS kullanıyorum. Bir şikayetim olmadı şimdilik. Amazondan almıştım ve iade hakkım devam ediyor. Sizce başka bir modele yönelmeli miyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,199
Üyeler
190,874
Son üye
sevahil
Geri