7500 Liraya kadar kulaklık önerisi

UtkuTaha

80+
Reaksiyon skoru
0
7500 liraya kadar çıkmak istemesem de kablosuz kulaklık arıyorum, okuduğum öneriler arasında tam bi tanesine karar veriyorum başka bi yerde gömülüyor. Bilindik markalar tercih etmeyi düşünüyorum logitech - steelseries - corsair - asus önerileriniz nelerdir? (mikrofon kalitesi çok önemli değil harici mikrofonum var). Oyun da oynuyorum dizi ve müzikte var o amaçla kullanacağım geneli gündelik yani

Son düzenleme:
Genel olarak kullanım ne ağırlıklı olacak?

Genel kullanım içinse hs80max
Oyun içinse cloud 3
Ikisini de kullandım.Ayrıca corsair void arctis 5 cloud 2 razer barracuda x (2versiyonda) kullandım.Aklınızda ne varsa sorabilirsiniz

Genel olarak kullanım ne ağırlıklı olacak?

Genel kullanım içinse hs80max
Oyun içinse cloud 3
Ikisini de kullandım.Ayrıca corsair void arctis 5 cloud 2 razer barracuda x (2versiyonda) kullandım.Aklınızda ne varsa sorabilirsiniz
çok fazla rekabetçi oyun oynamıyorum ama arada da olsa giriyorum işte müzik dinlerken falan tatmin edici olsa yeterli, genelde arkadaşlarla ekipli oyunlar girip dizi/müzik takılma işi, oyun çok önemli değil. Ben hs80 veya logitech g733 düşünmüştüm ama dediğiniz max modelinin siyahını bulamadım herhangi bi yerde. (daha doğrusu buldum fakat beyazı ile arasında fiyat farkı fazlaydı)

çok fazla rekabetçi oyun oynamıyorum ama arada da olsa giriyorum işte müzik dinlerken falan tatmin edici olsa yeterli, genelde arkadaşlarla ekipli oyunlar girip dizi/müzik takılma işi, oyun çok önemli değil. Ben hs80 veya logitech g733 düşünmüştüm ama dediğiniz max modelinin siyahını bulamadım herhangi bi yerde. (daha doğrusu buldum fakat beyazı ile arasında fiyat farkı fazlaydı)
Cloud 3 wirelessı 1seneden fazladır kullanıyorum.HS80 kadar olmasada tatmin eder.Hs80 cidden premium bir kulaklık.

Cloud 3 wirelessı 1seneden fazladır kullanıyorum.HS80 kadar olmasada tatmin eder.Hs80 cidden premium bir kulaklık.
hs80 ve max arasında bi fark var mı? yani illaha vardır da, öyle çok şey değiştirecek bi fark var mı

Son düzenleme:
Geri