- Bütçe
- 130000
Seçili Notebooklarda Peşin Fiyatına 12 Taksit!
akşam saat 10'dan sonra fiyatları biraz daha düşüyor modele karar verirsen 10'dan sonra tekrar bak fiyatı düşmüş olabilirSeçili Notebooklarda Peşin Fiyatına 12 Taksit!
Seçili Notebooklarda Peşin Fiyatına 12 Taksit!www.vatanbilgisayar.com
Seçili Notebooklarda Peşin Fiyatına 12 Taksit!www.vatanbilgisayar.com
sağ ol hocam peşin fiyatına 12 taksit olması çok iyi o yüzden bakıyorum dediğin gibi bakarımakşam saat 10'dan sonra fiyatları biraz daha düşüyor modele karar verirsen 10'dan sonra tekrar bak fiyatı düşmüş olabilir
hocam acer predator mantıklı değil mi aklıma o geliyor2 tb ssd 64 gb ram var 140w ekran kartı var bu güzel gibi geldi ama ips ekranAcer Predator Core Ultra 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Predator Core Ultra 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bu seviyedekinlerin oled ekranı için 200k vermen gerekiyor laptop fiyatlarından nefret ediyorum gün 532523
ben bunu 210k iken almayı düşünüyordum eğer masaüstü toplayabilecek imkanım olmasaydıLenovo LegionPro 7 2.Nesil Core Ultra 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Lenovo LegionPro 7 2.Nesil Core Ultra 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
2 tb ssd 64 gb ram var 140w ekran kartı var bu güzel gibi geldi ama ips ekranAcer Predator Core Ultra 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Predator Core Ultra 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bu seviyedekinlerin oled ekranı için 200k vermen gerekiyor laptop fiyatlarından nefret ediyorum gün 532523
ben bunu 210k iken almayı düşünüyordum eğer masaüstü toplayabilecek imkanım olmasaydıLenovo LegionPro 7 2.Nesil Core Ultra 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Lenovo LegionPro 7 2.Nesil Core Ultra 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
biraz araştırdım da msi olanın soğutması falan daha üst galibasağ ol hocam peşin fiyatına 12 taksit olması çok iyi o yüzden bakıyorum dediğin gibi bakarım
hocam acer predator mantıklı değil mi aklıma o geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 tb ssd 64 gb ram var 140w ekran kartı var bu güzel gibi geldi ama ips ekranAcer Predator Core Ultra 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
haklısınız ama acer olan 64 gb rambiraz araştırdım da msi olanın soğutması falan daha üst galiba
ilerde ucuzlayınca ekleyebiliyorsan boş slotu varsa msi olan daha iyi olabilir
2x16 değil 1x32 galiba buMsi Vector 18HX AI Core Ultra 9 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Msi Vector 18HX AI Core Ultra 9 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
msi olanda vapor chamber var soğutma borusu daha fazla mesela kasa yapısı falan daha kalitelidir soğutması daha iyidir ekran kartı w ı daha yüksektir;Acer Predator Core Ultra 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
arasında ne fark var hocam fiyat farkınıın sebebi meAcer Predator Core Ultra 9 275HX-RTX5070TI 12Gb-64Gb-2Tb Ssd-16inc-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Predator Core Ultra 9 275HX-RTX5070TI 12Gb-64Gb-2Tb Ssd-16inc-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
64 ramı şu an dibine kadar kullanacak mısın? 32 ram bile uzun süre yeter benceAcer Predator Core Ultra 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
arasında ne fark var hocam fiyat farkınıın sebebi meAcer Predator Core Ultra 9 275HX-RTX5070TI 12Gb-64Gb-2Tb Ssd-16inc-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Predator Core Ultra 9 275HX-RTX5070TI 12Gb-64Gb-2Tb Ssd-16inc-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
haklısınız ama acer olan 64 gb ram
siz de haklısınız ben çok anlamadığımdan onu düşündüm o seebepten sordum bir demsi olanda vapor chamber var soğutma borusu daha fazla mesela kasa yapısı falan daha kalitelidir soğutması daha iyidir ekran kartı w ı daha yüksektir;
laptoplarda ufak farklar yapsalar vergiyle katlanarak artıyor zaten
64 ramı şu an dibine kadar kullanacak mısın? 32 ram bile uzun süre yeter bence
çöp :dsiz de haklısınız ben çok anlamadığımdan onu düşündüm o seebepten sordum bir de
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...itei512600kf-ddr5asus-b760-cooli-1251010.html
sizce bu mu mantıklı diğerleri mi aylık ödemeleri yakın
msi mı al diyorsunuz performans olarak yaniçöp :d
msi mı al diyorsunuz performans olarak yani
msi alırsam ram ve ssd yükseltmesim yapabilir miyim acabaAlıntıyı görüntüle
hazır gemini pro varken tek tek elle bulasıya kadar bu araştırıversin
msi alırsam ram ve ssd yükseltmesim yapabilir miyim acaba