Yardım Cloud 2 WİRELEES MI İYİ ARTİCS PRO MU

WT aAkif

80+
Reaksiyon skoru
4
2 kulaklık seçeneğim var hyperx cloud2 wireless ve steel series artice pro hangisini almalıyım daha çok fps oynuyorum valorant cs2 hangisi daha iyi olur beim için

cloud 2 wireless üretimi durdu nereden alıyorsunuz

benden sana tavsiye pedleri deri olan kulaklıklardan uzak dur, bez pedli kulaklık satın al, yazın kafanı pişiriyor suni deri olanlar, sırf bu yüzden gidip soundbar aldım dünyam değişti.

Core serisi farklı ve 1 core kullanmıştım kötüydü.Fiyatı da çok pahalı alınmaması gerekiyor
cloud core nasıl kotu örneklendırımısın ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasım ındırımlerdınde 2500 tl lere satılan bır urun bu orjınal adı cloud core 2 wıreless. bunun cloud core wıreless modelını 3 senedır kullanıyor memnunum. elımde cloud 2 cloud 3 ve cloud 3s wıreless modellerı de var ama en xok zevk aldıgım kulaklık cloud core wıreless.

cloud core nasıl kotu örneklendırımısın ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasım ındırımlerdınde 2500 tl lere satılan bır urun bu orjınal adı cloud core 2 wıreless. bunun cloud core wıreless modelını 3 senedır kullanıyor memnunum. elımde cloud 2 cloud 3 ve cloud 3s wıreless modellerı de var ama en xok zevk aldıgım kulaklık cloud core wıreless.
Birincisi kafa bandı hiçbir zaman stabil değildi.Aradan 2 3yıl geçtiği tek hatırladığım net şey bu.Ses kalitesi cloud 2 ye göre geride

Birincisi kafa bandı hiçbir zaman stabil değildi.Aradan 2 3yıl geçtiği tek hatırladığım net şey bu.Ses kalitesi cloud 2 ye göre geride
kafa bandı stabıl nasıl oluyor kardesım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,189,217
Üyeler
188,720
Son üye
Mehmet Yıldız54
Geri