Arkadaşlar 5 6 gündür şu sorunları yaşıyorum: Lol' de oyuna giriyorum bazen hiç bir şey yapamıyorum arkadaş menüsü boş oluyor bazen maçı başlatıyorum kabul ekranı gelmiyor kabul etmediğin için lobiye dönüldü diyor kaç kere ceza yedim. Zar zor çık gir yapa yapa(ki normal kapanmıyor ancak görev yöneticisi) maça giriyorum maç bitiyor lobiye bile dönemiyorum yine arkadaş menüsü yok pass e falan da giremiyorum. Lol'ü sildim ama sorun sanırsam Riot client'te çünkü lol ü indiremiyorum. Şuanda da oldugu gibi 300 mb yüklüyor sonra riot client öylece kalıyor arkadaş memüsü gidiyor indirmeyi durduramıyorum. Çarpıya basıyorum kapanmıyor tepki vermiyor. Görev yöneticisinden kapat açı kaç defa yaptım 15.8 gb kaldı ama bu sorunun çözümü yok mu? Dün format attım pc ye yine aynı sorun.
Bu arada az önce denedim telefon internetini bağlayınca 1 küsür gb indirebildim. Sorun çıkarmadı ama internetim yok ve modem bağlıyken neden bu sorunu yaşıyorum? Başka oyunlarda steam de falan sorunum yok. Sadece illet riot da var.
Bu arada az önce denedim telefon internetini bağlayınca 1 küsür gb indirebildim. Sorun çıkarmadı ama internetim yok ve modem bağlıyken neden bu sorunu yaşıyorum? Başka oyunlarda steam de falan sorunum yok. Sadece illet riot da var.