5-5.K ARASI MONİTÖR ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
1
Bütçem maksimum 5-5.5k civarları daha çok fps oyunları oynuyorum ilk baktığımda GameBooster GB-27F180QF ve Fazeon X27F300 27 bu iki monitör çok mantıklı gözüktü ama iyi midir kötü müdür monitörleri hiç bilmiyorum.Ama ben gamebooster ın hem 2k olması hemde ıps ekran olmasından dolayı daha yakınım bu fiyat aralığında sizinde önereceğiniz monitörlere açığım.Şimdediden yardımlarınız için teşekkürler

Aocun kalitesi bilinir monitör konusunda da renk doğruluğu ghosting ışık sızması gibi yine de incele derim kroniği var mı yok mu bilmiyorum ama fiyatına göre iyi tek eksiği pivot olmaması fiyat o yüzden düşük belkide onun yerine de bir tane stand alırsın sonra olay kapanır gamebooster gibi markalara kendi fikrimce güvenmiyorum panelleri çok kötü yok 2k yok 280hz gibi şeyler o markalarda berbat ötesi diye yorumluyorum onun yerine paneli kaliteli LG aoc veya Asus gibi markalar almak uzun ömürlük açısından daha çok tercih edilesi

https://www.vatanbilgisayar.com/len...e=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
hocam 6k olursa böyle bir monitör var renk olarak çok az zayıf kalıyor ancak kalan özelliklerde efsane
aslında 27 inc bişey istiyordum ama bu da olabilir
Post automatically merged:

Aocun kalitesi bilinir monitör konusunda da renk doğruluğu ghosting ışık sızması gibi yine de incele derim kroniği var mı yok mu bilmiyorum ama fiyatına göre iyi tek eksiği pivot olmaması fiyat o yüzden düşük belkide onun yerine de bir tane stand alırsın sonra olay kapanır gamebooster gibi markalara kendi fikrimce güvenmiyorum panelleri çok kötü yok 2k yok 280hz gibi şeyler o markalarda berbat ötesi diye yorumluyorum onun yerine paneli kaliteli LG aoc veya Asus gibi markalar almak uzun ömürlük açısından daha çok tercih edilesi
evet bende güvenmediğim için size sordum zaten fakat bugün şu monitörü gördüm fazeon bu monitörünü gördüm bunu almak daha mantıklı geldi bana fazeon daha çok güven veriyor gamebooster dan sizin attığınız da güzel fakat 27 inc olması daha çok isteyeceğim bişey benim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,186
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri