1 beden yüksek alınırsa sorun çözülür hocam.Kalıp slim fitmiş yani cılızsanız alın.
montta diğer markalarla ilgili bilginiz var mı bi modelin indirimini soracaktımRenkten renge bedenler değişiyor,fiyatlar güzel.
N11 Linki
Hocam önüme çıkan indirimleri paylaşıyorum,herhangi bir ortaklığım bulunmamakta ve bu zaten yasak ama sorun biliyorumdur belki.montta diğer markalarla ilgili bilginiz var mı bi modelin indirimini soracaktım
oak harbor 2 ne kadardan alsam iyiHocam önüme çıkan indirimleri paylaşıyorum,herhangi bir ortaklığım bulunmamakta ve bu zaten yasak ama sorun biliyorumdur belki.
yanlışlıkla 2 kere marka yazmışım bilgi yazmak yerine pardonHocam önüme çıkan indirimleri paylaşıyorum,herhangi bir ortaklığım bulunmamakta ve bu zaten yasak ama sorun biliyorumdur belki.
7.500'den alsanız iyidir.oak harbor 2 ne kadardan alsam iyi
o nasıl öyle düşmüş ya gerçek mi7.500'den alsanız iyidir.
Yani hocam,ama pek önermem çakma işleri çok dönüyor. Orta fiyatta bir mont alsanız hem orjinal olur hemde güzel güzel giyersiniz.o nasıl öyle düşmüş ya gerçek mi
şu modele bakmıştım hepsiburadada 18k columbiada 20kydıYani hocam,ama pek önermem çakma işleri çok dönüyor. Orta fiyatta bir mont alsanız hem orjinal olur hemde güzel güzel giyersiniz.
orta fiyatta mont alırsam ya çok yer kaplıyor sıcak tutuyor ya da ince oluyor sıcak tutmuyorYani hocam,ama pek önermem çakma işleri çok dönüyor. Orta fiyatta bir mont alsanız hem orjinal olur hemde güzel güzel giyersiniz.
Doğrudur hocamşu modele bakmıştım hepsiburadada 18k columbiada 20kydı