Yardım Ekran kartı almak mı Altın almak mı

Hangisi mantıklı

• Ekran kartı

Oylar: 8 25.8%
  • Ram

Oylar: 6 19.4%
  • Altın/Gümüş

Oylar: 17 54.8%

• Oy kullanan toplam üye
    31
Reaksiyon skoru
350
Dostlar elime 20bin gibi bi para geçti. Ekran kartım eski olduğundan satıp yükseltme yapmayı düşünüyodum gpu fiyatları artmadan. Ya da 6 ay altın/gümüş/borsa da paramı tutup yazın ekran kartı almayı düşünüyorum. Sizce şimdiden 9 taksit ekran kartı almak mı mantıklı yoksa acelesi yok diye parayı başka şekilde değerlendirmek mi. Başka yatırım önerilerine açığım. Herkes gpu ram fiyatları artmaya devam edecek aynı zamanda altın gümüşte artmaya devam edecek diyor. Siz hangisinin daha çok artmasını bekliyorsunuz

Bence ekran kartını taksitli şekilde al 2 taksitini altına yatırma gerisini altına yatır.

hocam 9 taksitle alabilirsiniz ne alacaksınız ki ?

Dostlar elime 20bin gibi bi para geçti. Ekran kartım eski olduğundan satıp yükseltme yapmayı düşünüyodum gpu fiyatları artmadan. Ya da 6 ay altın/gümüş/borsa da paramı tutup yazın ekran kartı almayı düşünüyorum. Sizce şimdiden 9 taksit ekran kartı almak mı mantıklı yoksa acelesi yok diye parayı başka şekilde değerlendirmek mi. Başka yatırım önerilerine açığım. Herkes gpu ram fiyatları artmaya devam edecek aynı zamanda altın gümüşte artmaya devam edecek diyor. Siz hangisinin daha çok artmasını bekliyorsunuz
Ekran kartın yetiyorsa altın al tabii yetmiyorsa 9 taksit var zaten alırsın.

Bence ekran kartını taksitli şekilde al 2 taksitini altına yatırma gerisini altına yatır.
Bana da o mantıklı geliyor. Altın gümüş sertifakası alıp her ay taksit ödemek için kısmi bozdurmak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartın yetiyorsa altın al tabii yetmiyorsa 9 taksit var zaten alırsın.
2060 var şu an çoğu oyunda yetiyo ama artık ömrünün ufaktan sonuna yaklaştığını da hissettiriyor

Bana da o mantıklı geliyor. Altın gümüş sertifakası alıp her ay taksit ödemek için kısmi bozdurmak

2060 var şu an çoğu oyunda yetiyo ama artık ömrünün ufaktan sonuna yaklaştığını da hissettiriyor
2060 yaza kadar her türlü götürür altın al direkt bence.

Güzel mantık fakat gümüş altın düşerse sıkıntıya girersiniz çünkü uzun süredir soluksuz yükseliyor ve her yükselişin bir düşü olmalı

Güzel mantık fakat gümüş altın düşerse sıkıntıya girersiniz çünkü uzun süredir soluksuz yükseliyor ve her yükselişin bir düşü olmalı
hocam 104 ten sattım gümüşü böyle düşünerek, 160'a geldi.. bi 5060ti parası geliyordu 2 hafta beklesem

Altın veya gümüş olabilir .
Evet hocam aynı sözü 3 yıldır söylüyorlar ama halen düşürebilen olmadı.

hocam 104 ten sattım gümüşü böyle düşünerek, 160'a geldi.. bi 5060ti parası geliyordu 2 hafta beklesem
Altın veya gümüş olabilir .

Evet hocam aynı sözü 3 yıldır söylüyorlar ama halen düşürebilen olmadı.
Dönem dönem düşüşler oldu altin ve gümüş birazda dünyadaki olaylara bağlı yükseliyor ben olsam altın yerine gümüş alırım gümüş madeni gün gittikçe azalıyor ve talep çok fakat gümüş yeteri kadar yok

Dönem dönem düşüşler oldu altin ve gümüş birazda dünyadaki olaylara bağlı yükseliyor ben olsam altın yerine gümüş alırım gümüş madeni gün gittikçe azalıyor ve talep çok fakat gümüş yeteri kadar yok
Dönem dönem düşüyo ama sonra toparlıyo. Uzun vadede hiç pişman etmedi. Dünyada sınırlı arz var ve talep sürekli artıyor. Türkler yıllardır altında tutardı ama artık yabancılarda anladı globalde altına epey bi talep var. Ülkelerin merkez bankalarıda altın yarışına girdi bence 2026da da yatırımcıyı üzmez altın

altin almak sana ciddi bir getiri yapmaz ekran karti fiyatlari inanilmaz degisimler yasiyor yazin cepteki bir iki altini satip ram vs aldiydim millet niye sattin altin bak ne kadar oldu diye bana atar gider yapiyor ama kimse acip fiyatlarin ne hale geldigine bakmiyor =D altinin fiyat degisimine ve alacagin seylerin fiyat degisimine bak oyle al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,992
Üyeler
188,508
Son üye
jet-online
Geri