alpshuayi51
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
Çok eski oyunlarnı oynamak istemiyorumda Assassin’s Creed Orıgns'le baslamak istiyorum olur mu?
Çok eski oyunlarnı oynamak istemiyorumda Assassin’s Creed Orıgns'le baslamak istiyorum olur mu?
teşekkür ederim o zaman orıgınsle baslıyorum o zamanİstediğinle başla problem olmazda hikayeden kopmamak istiyosan çıkış sırasına göre özet hikayelerini izle. İlk ezio üçlemesi sonra bf unity sndycate üçlemesi sonra origins oddysey valhala üçlemesi. Zaten 3. Üçlemede hikayeler karakterlee birbirinden tamamen ayrı. Peşi sıra oynanmasına gerek yok ilk üçlemeden suikast kardeşliğinin hikayesini öğren okey videoları var youtube da
Gptye sorsan o da söylerdi bunlarıUlan basligi yanlis okumusum, kronolojik sırayı soruyosun sandim, üşenmedim arastirdim. Bukadar vakti harcayinca da atiyorum abi buraya, bari ihtiyaci olan varsa görür, bi faydamız olur mkfkdkdkdkkd
Assassin’s Creed (1191, Haçı Severleri, Orta Doğu)
Assassin’s Creed II (1459, Floransa, Rönesans Dönemi)
Assassin’s Creed Brotherhood (1500-1507, Roma, Rönesans Dönemi)
Assassin’s Creed Revelations (1511, İstanbul ve Kapadokya, Osmanlı Dönemi)
Assassin’s Creed III (1760-1783, Amerikan Devrimi)
Assassin’s Creed IV: Black Flag (1712-1722, Karayip Adaları, Korsan hükümdarlığı)
Assassin’s Creed Rogue (1752-1737, Yedi Yıl Savaşları)
Assassin’s Creed Unity (1789-1799, Fransız Devrimi)
Assassin’s Creed Syndicate (1862, Londra, Sanayi Devrimi)
Assassin’s Creed Origins (M.Ö 49-43, Antik Mısır)
Assassin’s Creed Odyssey (M.Ö 431, Antik Yunan)
Assassin’s Creed Valhala (873, İngiltere ve İskandinavya)
Ulan o da aklima gelmedi. Daha da darlandim bak şimdiGptye sorsan o da söylerdi bunları
teşekkürler2013 ve sonrası çıkan oyunlarda zaten hikayesel bir bağlantı yok kafana göre oynayabilirsin bu tarihten sonrakileri.
Eyvallah HocamUlan basligi yanlis okumusum, kronolojik sırayı soruyosun sandim, üşenmedim arastirdim. Bukadar vakti harcayinca da atiyorum abi buraya, bari ihtiyaci olan varsa görür, bi faydamız olur mkfkdkdkdkkd
Assassin’s Creed (1191, Haçı Severleri, Orta Doğu)
Assassin’s Creed II (1459, Floransa, Rönesans Dönemi)
Assassin’s Creed Brotherhood (1500-1507, Roma, Rönesans Dönemi)
Assassin’s Creed Revelations (1511, İstanbul ve Kapadokya, Osmanlı Dönemi)
Assassin’s Creed III (1760-1783, Amerikan Devrimi)
Assassin’s Creed IV: Black Flag (1712-1722, Karayip Adaları, Korsan hükümdarlığı)
Assassin’s Creed Rogue (1752-1737, Yedi Yıl Savaşları)
Assassin’s Creed Unity (1789-1799, Fransız Devrimi)
Assassin’s Creed Syndicate (1862, Londra, Sanayi Devrimi)
Assassin’s Creed Origins (M.Ö 49-43, Antik Mısır)
Assassin’s Creed Odyssey (M.Ö 431, Antik Yunan)
Assassin’s Creed Valhala (873, İngiltere ve İskandinavya)