Tekrar vatan indirimleri gibi indirimler gelir mi?

qksthere

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
78
2025'de ram krizi başladığı için fiyatlar uçmuş, 2 ay önce toplasaydim 10-15k kâr edebilirdim ama geçti. Sömestr başında da vatan OEM paketlere çok iyi indirimler yapmış. Bilgisayar almak da istiyorum ama geç kalmış gibi hissediyorum ve hevesim kaçtı. Bir daha vatan indirimleri gibi indirimler veya güzel, kayda değer ekran kartı, ram indirimleri gelir mi? Yoksa bu dosya kapandı mı?

aynı şekilde ben de hazır sistem bakıyorum 7500x3d 5070 istiyorum 60 civarına ama bakalım

Genelde kampanya gidince (1 hafta falan üst üste oluyor) tekrar gelmesi biraz zaman alıyor hemen gelmez muhtemelen

aynı şekilde ben de hazır sistem bakıyorum 7500x3d 5070 istiyorum 60 civarına ama bakalım
Benim de bütçe 60-65 arası ama şuan ne yapsam bilmiyorum düz toplasam mi, vatan indirim beklesem diğer sitelerden veya toplamadan daha avantajlı çıkar miyim bilmiyorum, ya da direkt parçaları indirimli alıp toplamaya mi odaklansam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genelde kampanya gidince (1 hafta falan üst üste oluyor) tekrar gelmesi biraz zaman alıyor hemen gelmez muhtemelen
Tahmini ne kadar aralıklarla?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri