Yardım Cs2 büyük güncelleme sonrası kasıyor yardım eder misiniz?

gurkn6

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
267
Selam dostlar cs2 ye gelen büyük güncelleme sonra oyunum çatışma anında hatta atölyede bile kasıyor bugün temiz format attım yine aynı 14700kf 3070ti 2*15 5200mhz ram z790 anakartım var bütün driverler güncel 500fps sabit alıyorum 600 bile çıkıyor ama oyunum takılıyor lütfen yardım edin hiç zevk alamıyorum.

sil yükle denedin mi bir de nvcleanstall ile gpu driverlarını silip tekrardan yükleyebilirsin tüm shaderları silmek için farklı bir driver versiyonu da deneyebilirsin sisteminin ısınmadığını düşünerek bunları yazıyorum genelde fps droplar thermal throttling veya dediğim şeylerden oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

format attığını belirtmişsin tam okumadım, farklı gpu driver veya eski anakart sürümlerini deneyebilirsin intel cpularda bazı oyunlarda microcode kaynaklı problemler olabiliyor eski bios bu durumu çözüyor

sil yükle denedin mi bir de nvcleanstall ile gpu driverlarını silip tekrardan yükleyebilirsin tüm shaderları silmek için farklı bir driver versiyonu da deneyebilirsin sisteminin ısınmadığını düşünerek bunları yazıyorum genelde fps droplar thermal throttling veya dediğim şeylerden oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

format attığını belirtmişsin tam okumadım, farklı gpu driver veya eski anakart sürümlerini deneyebilirsin intel cpularda bazı oyunlarda microcode kaynaklı problemler olabiliyor eski bios bu durumu çözüyor
nvidia eski bi driverini bi kurup deneyim brom iyi söyledin

internetten 3070 ti için en stabil driverını redditten vs bulabilirsin kullanıcılar paylaşıyor o sorununu çözmez ise eski bios sürümlerini dene o da çözmez ise intelin hypertheading vs özelliklerini kapatarak deneyebilirsin

internetten 3070 ti için en stabil driverını redditten vs bulabilirsin kullanıcılar paylaşıyor o sorununu çözmez ise eski bios sürümlerini dene o da çözmez ise intelin hypertheading vs özelliklerini kapatarak deneyebilirsin
hypertheading nedir dostum birde nerden kapatabilirim onu

hyperthreading intelin sanal threadlerini aktif eden bir ayar biosta advanced da cpu kısmında bulabilirsin bazı oyunlarda fps drop vs yapabiliyor

hyperthreading intelin sanal threadlerini aktif eden bir ayar biosta advanced da cpu kısmında bulabilirsin bazı oyunlarda fps drop vs yapabiliyor
yok brom olmadı ya eski bi gpu driveri kurdum sorun devam ediyor

turknetli misin?

Dün akşam Türk NET kullanan yayıncılar da Kick'de bağlantı sorunu yaşadı. Türk NET forumlarında konu varsa oralara destek mesajı yazın.

bende de aynı şekilde acayip takılıyor oyun güncellemeden önce yoktu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,290
Üyeler
188,226
Son üye
Fella
Geri