Hangi torrentin hangi sürümünü indirmeliyim?

unkn4wn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
445
başlıkta yazdığım gibi fitgirlden torrent ile oyun indirmek istiyorum eskiden utorrent kullanıyordum şimdi bittorennt daha hızlı vs diye onu öneriyorlar. tarayıcıya yazıp çıkan ilk siteye girdim bende fakat hangi sürümü indirmem gerektiğini bilmediğim ve emin olmak için bilgisi olan arkadaşlara sormak istedim

1769786222563.webp

Ben bunu kullanıyorum baya hafif bir program ve basit bir arayüzü var.

Sadece Torrent indirecegim başka bir özelliğe ihtiyacım yok diyorsan bunu kullanabilirsin.

Torrentlerde hız sorunu yok mu onun yerine ovagames gibi sitelerden direk indirim yapabilirsin idm ile 2 kat hızlı indirirsin.

İnternet hızın kaç bir de foto paylaşır mısın bir bakayım.
hocam hızı bilmiyorum fakat benzer boyutlardaki bir oyunu steamda yaklaşık 2 saatte indirebilirken torrentte tahmini 6 saat civarı yazıyor

1769788074288.webp

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-01-30 184517.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-30 184517.webp
    15.1 KB · Hit: 15
hocam hızı bilmiyorum fakat benzer boyutlardaki bir oyunu steamda yaklaşık 2 saatte indirebilirken torrentte tahmini 6 saat civarı yazıyor

Alıntıyı görüntüle

Özel torrent sitesi değilse Gazellegames Filelist gibi genel torrent siteleri tam hız vermez sana
Mesela genel torrent sitesi eşleri 500 olsun sana 15mbs verir ama özel sitelerde eşler 6 tane olsun sana 150mbs indirme hızı verir

Ayrıca krekli oyun indirmeyin tavsiye etmem HELE Kİ FİTGİRL O HERİF TAM BİR MANDA illa indirecekseniz dodi indirin
Tavsiye ettiğim uygulamalar
Qbittornet
Deluge
Transmission

Ben hepsini kullnıyorum, bir dosya indirdiğinizde ortalama 1 ay bari açık tutun uygulamayı vurkaç yapmayın

Alıntıyı görüntüle
İnternet hızını bilmen gerekiyor. Şu an saniyede 3.6mb ile indiriyor fena sayılmaz.

Özel torrent sitesi değilse Gazellegames Filelist gibi genel torrent siteleri tam hız vermez sana
Mesela genel torrent sitesi eşleri 500 olsun sana 15mbs verir ama özel sitelerde eşler 6 tane olsun sana 150mbs indirme hızı verir

Ayrıca krekli oyun indirmeyin tavsiye etmem HELE Kİ FİTGİRL O HERİF TAM BİR MANDA illa indirecekseniz dodi indirin
Tavsiye ettiğim uygulamalar
Qbittornet
Deluge
Transmission

Ben hepsini kullnıyorum, bir dosya indirdiğinizde ortalama 1 ay bari açık tutun uygulamayı vurkaç yapmayın
Fitgirl kadın ya kank Fit Girl. Ayrıca hangi babayiğit indirdiği oyunu 1 ay seed edecek saçma sapan tavsiyeler vermeyin.

İnternet hızını bilmen gerekiyor. Şu an saniyede 3.6mb ile indiriyor fena sayılmaz.

Fitgirl kadın ya kank Fit Girl. Ayrıca hangi babayiğit indirdiği oyunu 1 ay seed edecek saçma sapan tavsiyeler vermeyin.
hocam hızını falan hiç bilmiyorum komşudan çekiyoruz zaten ucuz yollu diye :D bu test galiba sorunuzu cevaplar
1769793076411.webp

erkek o manda yavrusu kız yazdığına bakmayın biraz cebelleşenler oldu onla, karı taklidi yapıyor trrek
yaptığı hiçbirşey yok titanyum sıkıştırma yapıyor o kadar titanyum sıkıştırmadan işlemcide kazıma/mining işlemi yapar gibi yoran bir iştir
uharc kullanmış biri olarak diyorum bunu

erkek o manda yavrusu kız yazdığına bakmayın biraz cebelleşenler oldu onla, karı taklidi yapıyor trrek
yaptığı hiçbirşey yok titanyum sıkıştırma yapıyor o kadar titanyum sıkıştırmadan işlemcide kazıma/mining işlemi yapar gibi yoran bir iştir
uharc kullanmış biri olarak diyorum bunu
Aynen knk kimsenin bilmediği bir gerçeği sen biliyorsun 👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,293
Üyeler
188,227
Son üye
Sametsen677
Geri