ayni değerlere sahip başka modelle değişim isteyin hocam iade etseniz gene fark vereceksiniz boşuna masrafStoktaki son ürünü ben almıştım hocam. Değişim imkansıza yakın yazıda belirttiğim gibi.
ayni değerlere sahip başka modelle değişim isteyin hocam iade etseniz gene fark vereceksiniz boşuna masrafStoktaki son ürünü ben almıştım hocam. Değişim imkansıza yakın yazıda belirttiğim gibi.
ram fırsatçılığı olmasa biz de iade et kanka napacan derdikİşin garibi buradaki aldığım cevapların yüzde 95'i iade etme tak kullan şeklinde. Aynı soruyu Reddit'e de sormuştum orada yüzde 99'u iade et dedi.DD
Hocam herifler o kadar uyanık ki şu an İtopya'da en ucuz 2x16 gb'lık RAM'ler 22bin'den başlıyor. GSkill 32GB (2x16GB). CL değeri benimkinden düşük. Ben bu RAM'i 23'e aldım. Değişim yapacaklarını zannetmiyorum. Muhtemelen daha alt model bir şey gönderirler değişim için zorlasam.ayni değerlere sahip başka modelle değişim isteyin hocam iade etseniz gene fark vereceksiniz boşuna masraf
Haklısınız hocam. İade etsem belki de elimizde hiç RAM kalmadı deyip paramı geri göndereceklerdi. Bende RAM'siz kalacaktım. En güvenli yol iade etmemek gibi duruyor şu anki durumda. Muhtemelen dediğiniz gibi OEM sisteme takılıp sökülmüş olabilir.ram fırsatçılığı olmasa biz de iade et kanka napacan derdik