Arkadaşlar bu üç araçtan birini almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım
Ben de aynısını düşünüyorum . Yeni yenidir düşüncesiyle 1.4 harici egea bakılabilir bu paralaraHocam audi ve toyota kalmış sadece diğeri satılmış galiba. İkisinden biri kesin olacaksa temiz bakılıp kullanıldıysa audi derim. ama 860 bine modeli daha yüksek araçlar bulunabiliyor. audi de olsa yaş arttıkça masraf çıkarma olasılığı artar. onu da göz önünde bulundurun
Evet 500-600den fazla etmemeli aslında. Efsane kasalar da pahalıya satılıyor 26 yıllardır arabalarşu çirkin kasa corollanın fiyatı o kadar kazık ki şaka gibi
çünkü toyota bi zahmet pahali olsun ikinci elde cok talep var, sanayi yuzu gormez ayni fiyata 2014 fransiz alacagina 2007 corolla al yarin bir gun hastan oldugunda acaba yolda birakir mi diye dusundurtmez.Evet 500-600den fazla etmemeli aslında. Efsane kasalar da pahalıya satılıyor 26 yıllardır arabalar
O paralara 100000km nin altında egea veya fluence symbol bulabiliyorsun o da yolda bırakmaz merak etmeçünkü toyota bi zahmet pahali olsun ikinci elde cok talep var, sanayi yuzu gormez ayni fiyata 2014 fransiz alacagina 2007 corolla al yarin bir gun hastan oldugunda acaba yolda birakir mi diye dusundurtmez.
saydigin arabalarla corollayi bir tutman guldurdu hoca.O paralara 100000km nin altında egea veya fluence symbol bulabiliyorsun o da yolda bırakmaz merak etme![]()
Çok bir farkı yok ki hocam biraz daha konforlu diyebiliriz sadece. Bana kalirsa latitude alırım o paraya ama tutmuyor o da ayrı dert Turkiyedesaydigin arabalarla corollayi bir tutman guldurdu hoca.
latitude aliyorsan zaten satmayi dusunmeyeceksin satarsam ederi xtir diye bir durum yok, binmeyi dusun hoca o tarz bir araba.Çok bir farkı yok ki hocam biraz daha konforlu diyebiliriz sadece. Bana kalirsa latitude alırım o paraya ama tutmuyor o da ayrı dert Turkiyede
Evet binmek için diyorum ama insanlara önerdiğimde tutmuyor , nasıl satacaksın gibi şeyler deniyor geneldelatitude aliyorsan zaten satmayi dusunmeyeceksin satarsam ederi xtir diye bir durum yok, binmeyi dusun hoca o tarz bir araba.
ben olsam Audiyi tercih ederdimArkadaşlar bu üç araçtan birini almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım
coğrafya bunları gerektiriyor çünkü yapacak bir şey yok.Evet binmek için diyorum ama insanlara önerdiğimde tutmuyor , nasıl satacaksın gibi şeyler deniyor genelde