nousfurkan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 142
yeni geldi monitörüm kullanan arkadaşlar önerdiğiniz ayarlar tavsiye ettikleriniz nelerdir
gecikme hızı mı ne var o ekstrem ise kesinlikle standart yapyeni geldi monitörüm kullanan arkadaşlar önerdiğiniz ayarlar tavsiye ettikleriniz nelerdir
onu yaptım hocam teşekkürler netlik kaçta kullanıyosunuzgecikme hızı mı ne var o ekstrem ise kesinlikle standart yap
hatırlamıyom.onu yaptım hocam teşekkürler netlik kaçta kullanıyosunuz
deniyorum bazı şeyleride çok detay varhatırlamıyom.
en iyisi kendine hangisi daha iyi gözüküyorsa öyle yap
ben parlaklığı maxta kullanıyorum gece ışıksız oynamıyorum zaten o yüzden hep sabit maxdeniyorum bazı şeyleride çok detay var![]()
parlaklık bende fps oyunlarında max kullanıyorum rahatsız etmıyor cok aşırı uzun oynamadığım için hikayeli oyunlarda bazen kısıyorum netlik 12 bendede diğer ayarlara bakarım sizinkinden farklıysa denerim bakalım teşekkürlerben parlaklığı maxta kullanıyorum gece ışıksız oynamıyorum zaten o yüzden hep sabit max
netlik yanlış hatırlamıyorsam 12 falandı
renk de 30-35 civarı olması lazım
kontrast emin değilim ama max olabilir
Ben akşamları vs ışıksız oynayamam o yüzden parlaklık yüksektir bende hep arada ışığı açmaya üşenirsem parlaklığı 10-20ye falan çekiyorum gözü ağrıtmayacak şekilde. Sadece cs oynarken skinler güzel göründüğü için nvidia denetim masasından digital vibrance fullüyorumparlaklık bende fps oyunlarında max kullanıyorum rahatsız etmıyor cok aşırı uzun oynamadığım için hikayeli oyunlarda bazen kısıyorum netlik 12 bendede diğer ayarlara bakarım sizinkinden farklıysa denerim bakalım teşekkürler
eyvallah hocam gerçekten bende özellikle hikayeli oyunlarda aşırı keyif alıyorumAynı monitörü kullanıyorum hocam. Pek fazla ayar yapma ihtiyacı hissetmedim. Kendimce temel olarak aşağıdaki ayarları yaptım.
- Oyun modu / Açık
- Tepsi süresi / Standart
- Netlik / 12
- Renk / 30-32
Güle güle kullanın güzel monitör![]()