SAMSUNG G65B ayarlarınız ?

nousfurkan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
142
yeni geldi monitörüm kullanan arkadaşlar önerdiğiniz ayarlar tavsiye ettikleriniz nelerdir

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
deniyorum bazı şeyleride çok detay var :D
ben parlaklığı maxta kullanıyorum gece ışıksız oynamıyorum zaten o yüzden hep sabit max
netlik yanlış hatırlamıyorsam 12 falandı
renk de 30-35 civarı olması lazım
kontrast emin değilim ama max olabilir

ben parlaklığı maxta kullanıyorum gece ışıksız oynamıyorum zaten o yüzden hep sabit max
netlik yanlış hatırlamıyorsam 12 falandı
renk de 30-35 civarı olması lazım
kontrast emin değilim ama max olabilir
parlaklık bende fps oyunlarında max kullanıyorum rahatsız etmıyor cok aşırı uzun oynamadığım için hikayeli oyunlarda bazen kısıyorum netlik 12 bendede diğer ayarlara bakarım sizinkinden farklıysa denerim bakalım teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
parlaklık bende fps oyunlarında max kullanıyorum rahatsız etmıyor cok aşırı uzun oynamadığım için hikayeli oyunlarda bazen kısıyorum netlik 12 bendede diğer ayarlara bakarım sizinkinden farklıysa denerim bakalım teşekkürler
Ben akşamları vs ışıksız oynayamam o yüzden parlaklık yüksektir bende hep arada ışığı açmaya üşenirsem parlaklığı 10-20ye falan çekiyorum gözü ağrıtmayacak şekilde. Sadece cs oynarken skinler güzel göründüğü için nvidia denetim masasından digital vibrance fullüyorum

Aynı monitörü kullanıyorum hocam. Pek fazla ayar yapma ihtiyacı hissetmedim. Kendimce temel olarak aşağıdaki ayarları yaptım.

- Oyun modu / Açık
- Tepsi süresi / Standart
- Netlik / 12
- Renk / 30-32

Güle güle kullanın güzel monitör :)

Aynı monitörü kullanıyorum hocam. Pek fazla ayar yapma ihtiyacı hissetmedim. Kendimce temel olarak aşağıdaki ayarları yaptım.

- Oyun modu / Açık
- Tepsi süresi / Standart
- Netlik / 12
- Renk / 30-32

Güle güle kullanın güzel monitör :)
eyvallah hocam gerçekten bende özellikle hikayeli oyunlarda aşırı keyif alıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,614
Üyeler
188,628
Son üye
redqush
Geri