Forza 5 Ciddi indirim gelir mi..? Dlc paketi almaya değer mi..?

JackieTR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
551
Zamanında Forza 5 alacaktım DLC ayrı satılıyor diye vazgeçtim.

Şimdi Forza 6 çıkışına yakın Forza 4 gibi ciddi son indirim gibi fırsat çıkartırlar mı..?

Yoksa şuan steam den almak mantıklı mı.. Son olarak hangi paketi almam gerekir. Premium içinde neler olduğunu tam bilmediğim için soruyorum. Araba DLC almaya değer mi..?

Dlc almaya değmez standart paket al ve alacaksan forza 5 alma 6 al çünkü forza 5 gerçekten çok sıkıcıydı

"Abidik gubidik" arabalar hoşunuza gitmiyorsa DLC almaya değmez zaten. Paket yapsalar içine 1-2 tane almaya değecek araba koyup gerisini kimsenin kendi isteğiyle kullanmayacağı arabaları dolduruyorlar. Onun dışındakiler zaten Lego, Hot Wheels tarzı şeyler oluyor.

Dlc almaya değmez standart paket al ve alacaksan forza 5 alma 6 al çünkü forza 5 gerçekten çok sıkıcıydı
Forza 6 kesin alınacak hocam amaç yalandan kütüphane de seri gözükmesi için Forza 5 az bir şey oynamıştım bolca boş arazi var. Yinede Forza 4 kapatılırken bayağı bir indirime girmişti aynısı olursa atarım kütüphaneye diye düşündüm. Sadece DLC tarafı tuhaf. Tek paket haline de satsalar daha iyi olurdu. :/

DLC sayfalarına bakarsanız zaten yorumları iyi olan DLC sayısı bir elin parmağını geçmez, oyuncular da memnun kalmıyor genelde. Oyundaki en güzel arabalar "Horizon Sahne Arkası" denilen yerde biletle alınıyor, bu biletler de Horizon Arcade tamamlandıkça ya da sezon görevlerinden gelen ödül puanlarla alınabiliyor. Oyun şu an %50 indirimde, daha fazla düşer mi emin değilim.

DLC sayfalarına bakarsanız zaten yorumları iyi olan DLC sayısı bir elin parmağını geçmez, oyuncular da memnun kalmıyor genelde. Oyundaki en güzel arabalar "Horizon Sahne Arkası" denilen yerde biletle alınıyor, bu biletler de Horizon Arcade tamamlandıkça ya da sezon görevlerinden gelen ödül puanlarla alınabiliyor. Oyun şu an %50 indirimde, daha fazla düşer mi emin değilim.
Sağ olun hocam yinede bekleyeceğim son fırsat diye %60-70 indirim gelirse yine kâr DLC konusun da akıl verdiğin içinde sağ olun hocam yorumlara bakarak seçerek alırım. 🙏🙌

Şimdi Forza 6 çıkışına yakın Forza 4 gibi ciddi son indirim gibi fırsat çıkartırlar mı..?

Yoksa şuan steam den almak mantıklı mı.. Son olarak hangi paketi almam gerekir. Premium içinde neler olduğunu tam bilmediğim için soruyorum. Araba DLC almaya değer mi..?
forza 5te şehir yok forza 6 al japonya için 3 katı fiyat bile değer bence

forza 5 fena oyun değil ama çok sıkıcı map çok boş dlc olarak da hangi dlc hatırlamıyorum ama google da yazınca çıkar hennesy venom f5 vardı sanırım o oyunun en hızlı dlc arabası idi alınırsa bi tek o alınır obürleri fasa fiso

forza 5te şehir yok forza 6 al japonya için 3 katı fiyat bile değer bence
Zaten herkes sırf Japonya için alacak bende o niyetle alacağım.. Yoksa çokta büyük küçük olması değil oyunun Japonya da geçmesi sadece.. Bunun yanında zamanında Forza 4 bayağı indirim gelmişti. Son fırsat diyerek ciddi indirim almıştı yine öyle bir indirim Forza 5 gelirse onu da almak isterim.

gamepass pc al forza 6 ve 5 ide oyna ve nice oyunları 1 yıllık gamepass pc al parasını 10 defa çıkarıyor zaten

The Crew Motorfest'i Forza Horizon 5'ten iyi yapan tek şey haritasıymış. Doğru mu bu?

ciddi indirim gelir ama sende 4 varsa gereksiz oyun 4ün grafik update almış hali birde haritayı çöp etmişler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,114
Üyeler
188,373
Son üye
SbnCrk
Geri